ΑΘΗΝΑ
14:50
|
01.05.2024
Φάνηκε ότι η πραγματική κοινωνία είναι άλλου από τον τοξικό μικρόκοσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είπε στη συνέντευξή του στον Άλφα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Ήξερα ότι πηγαίναμε πολύ καλά. Αισθανόμουν την ανταπόκριση των πολιτών. Έδειχναν ποιος μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματά τους. Αν περίμενα αυτήν τη διαφορά; Θα απαντήσω ευθαρσώς όχι. Αυτό όμως αυξάνει τις ευθύνες μας» τόνισε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha στην πρώτη συνέντευξη σε ελληνικό κανάλι μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κάνοντας μία απόπειρα ερμηνείας του εκλογικού αποτελέσματος, ο Μητσοτάκης εξέφρασε την πεποίθηση πως «κέρδισε και η κοινωνία σε ωριμότητα, κέρδισε ο πολιτικός διάλογος», προσθέτοντας: «Ηττήθηκε η τοξικότητα, η χυδαιότητα. Φάνηκε ότι η πραγματική κοινωνία είναι άλλου από τον τοξικό μικρόκοσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης».

Κληθείς να σχολιάσει την αντιπαράθεση ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο Μητσοτάκης ανέφερε πως πρόκειται για συζήτηση που δεν τον αφορά επειδή «θα ψηφίσουμε για το ποιος θα είναι κυβέρνηση, όχι ποιος θα είναι αντιπολίτευση».

Ζήτησε σε αυτές τις εκλογές να υπάρχει αντιπαράθεση επί των προγραμμάτων μεταξύ των κομμάτων και ισχυρίστηκε ότι κάθε ένας που ψηφίζει ΝΔ υπογράφει «ένα συμβόλαιο ευθύνης» με τον ίδιο τον Μητσοτάκη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε 12 μονάδες, το ΠΑΣΟΚ κέρδισε 2, δεν το λες και θρίαμβο» είπε στη συνέχεια, ενώ αναφερόμενος στις νέες εκλογές της 25ης Ιουνίου ανέφερε:

Η νέα κάλπη είναι δύσκολη και για εμάς στη ΝΔ. Ο πήχης ανεβαίνει όσο ανεβαίνει το ποσοστό. Οι πολίτες θα πρέπει να επανεπιβεβαιώσουν την εμπιστοσύνη στη ΝΔ. Χρειάζεται αυτοδυναμία για να μην ξαναμπαίνουμε σε περιπέτειες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Ενδοπαλαιστινιακές συνομιλίες συμφιλίωσης στο Πεκίνο

Ο Τραμπ μαλώνει τον Νετανιάχου ξανά για τις επιθέσεις της Χαμάς και τον πόλεμο στη Γάζα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα