ΑΘΗΝΑ
16:26
|
02.05.2024
Ο κ. Τσίπρας ανέδειξε τη σημασία τοποθέτησης έμπειρων προσώπων στα κρίσιμα υπουργεία, ώστε να ανταποκριθούν σε τυχόν έκτακτα γεγονότα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την ανάγκη μέριμνας για πολιτικό πλουραλισμό στη σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης ανέδειξε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο, το πρωί της Τετάρτης.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέδειξε τη σημασία τοποθέτησης έμπειρων προσώπων στα κρίσιμα υπουργεία, ώστε να ανταποκριθούν σε τυχόν έκτακτα γεγονότα.

«Πρέπει να ακολουθηθούν όσα προβλέπει το Σύνταγμα για τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό», ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την τοποθέτησή του στη σύσκεψη, καθώς δεν υπήρξαν προϋποθέσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης, όπως προέκυψε από τη στάση των κομμάτων πριν αλλά και μετά τις κάλπες της 21ης Μαΐου.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Γιάννης Σαρμάς, μετέβη το μεσημέρι της Τετάρτης στο Προεδρικό Μέγαρο, λαμβάνοντας την εντολή σχηματισμού υπηρεσιακής κυβέρνησης από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κρυφή συνάντηση Μακρόν-Σολτς εν όψει της επίσκεψης του Σι Τζινπίνγκ

Πασχαλινή περιοδεία Δένδια στα Δωδεκάνησα με στάσεις σε Ψέριμο, Λειψούς και Πάτμο

Πολιτικές αντιδράσεις για την «προκλητική» αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου

Χάγη: Απέρριψε τα έκτακτα μέτρα για τις γερμανικές εξαγωγές όπλων στο Ισραήλ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα