ΑΘΗΝΑ
12:55
|
22.05.2024
Ο Μπιορν Ουλβίους και ο Μπένι Άντερσον δίνοντας συνέντευξη στην εκπομπή Newsnight του BBC ξέκοψαν κάθε πιθανότητα να ανέβουν το 2024 στη σκηνή της Εurovision.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τέλος στους ευσεβείς πόθους της σουηδικής ραδιοτηλεόρασης και των διοργανωτών της Eurovision πως το 2024 οι Abba θα μπορούσαν να ανέβουν για τελευταία φορά στην σκηνή του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού έβαλαν σήμερα δύο μέλη του θρυλικού σουηδικού συγκροτήματος.

Ο Μπιορν Ουλβίους και ο Μπένι Άντερσον δίνοντας συνέντευξη στην εκπομπή Newsnight του BBC ξέκοψαν κάθε πιθανότητα βάζοντας τέλος στις φήμες που τροφοδοτήθηκαν μετά τη νίκη της Σουηδίας στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού.

Ο Μπένι’Αντερσον δήλωσε ότι δεν υπάρχει «καμία περίπτωση» το συγκρότημα να εμφανιστεί, τονίζοντας: «Δεν θέλω να το κάνω. Και αν δεν θέλω εγώ, δεν θα το κάνουν και οι άλλοι. Είναι το ίδιο και για τους τέσσερις μας. Αν κάποιος πει όχι – είναι όχι».

Παρόμοια απάντηση έδωσε και ο Μπιορν Ουλβίους προσθέτοντας:«Μπορούμε να γιορτάσουμε τα 50 χρόνια των Abba χωρίς να είμαστε στη σκηνή».

Πριν μισό αιώνα, οι Abba κατέκτησαν την πρώτη θέση στις 6 Απριλίου του 1974 στη σκηνή του 19ου διαγωνισμού της Eurovision που πραγματοποιήθηκε στο Μπράιτον της Αγγλίας συγκεντρώνοντας τότε 24 βαθμούς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και Γκάλαντ ζητά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο-Είναι εξωφρενικό απαντά ο πρόεδρος Μπάιντεν

Οι ΗΠΑ «απορρίπτουν βασικά» τη σημερινή ανακοίνωση του εισαγγελέα του ΔΠΔ Καρίμ Χαν σχολίασε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών. Ποικιλία αντιδράσεων στην Ευρώπη.
ΣΥΝΑΦΗ

Στη Γερμανίδα συγγραφέα Τζένι Έρπενμπεκ το διεθνές βραβείο Μπούκερ

Το ουδέτερο και η (νεοφιλελεύθερη, αντικοινωνική) «θρησκεία» της ατομικής επιθυμίας

Κέιτ Μπλάνσετ: Δήλωση υπέρ των Παλαιστινίων το φόρεμά της στις Κάννες;

Θεσσαλονίκη: Το The Comic Con επέστρεψε και είναι δίπλασιο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα