ΑΘΗΝΑ
10:00
|
02.05.2024
Ο Μπιορν Ουλβίους και ο Μπένι Άντερσον δίνοντας συνέντευξη στην εκπομπή Newsnight του BBC ξέκοψαν κάθε πιθανότητα να ανέβουν το 2024 στη σκηνή της Εurovision.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τέλος στους ευσεβείς πόθους της σουηδικής ραδιοτηλεόρασης και των διοργανωτών της Eurovision πως το 2024 οι Abba θα μπορούσαν να ανέβουν για τελευταία φορά στην σκηνή του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού έβαλαν σήμερα δύο μέλη του θρυλικού σουηδικού συγκροτήματος.

Ο Μπιορν Ουλβίους και ο Μπένι Άντερσον δίνοντας συνέντευξη στην εκπομπή Newsnight του BBC ξέκοψαν κάθε πιθανότητα βάζοντας τέλος στις φήμες που τροφοδοτήθηκαν μετά τη νίκη της Σουηδίας στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού.

Ο Μπένι’Αντερσον δήλωσε ότι δεν υπάρχει «καμία περίπτωση» το συγκρότημα να εμφανιστεί, τονίζοντας: «Δεν θέλω να το κάνω. Και αν δεν θέλω εγώ, δεν θα το κάνουν και οι άλλοι. Είναι το ίδιο και για τους τέσσερις μας. Αν κάποιος πει όχι – είναι όχι».

Παρόμοια απάντηση έδωσε και ο Μπιορν Ουλβίους προσθέτοντας:«Μπορούμε να γιορτάσουμε τα 50 χρόνια των Abba χωρίς να είμαστε στη σκηνή».

Πριν μισό αιώνα, οι Abba κατέκτησαν την πρώτη θέση στις 6 Απριλίου του 1974 στη σκηνή του 19ου διαγωνισμού της Eurovision που πραγματοποιήθηκε στο Μπράιτον της Αγγλίας συγκεντρώνοντας τότε 24 βαθμούς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κατεδάφιση Σοβιετικού Μνημείου στην Ουκρανία

Κυβερνητική εμπλοκή στην… εμφιλοχώρηση Ινδών μεγιστάνων στην Ακρόπολη

Πέθανε ο ηθοποιός Μπράιαν ΜακΚάρντι

Σερβιτόροι εναντίον μαγείρων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα