ΑΘΗΝΑ
01:26
|
27.07.2024
Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του κ. Χατζηδάκη μας βρήκε, κάπως, απροετοίμαστους. Ακολουθεί «σκληρό» βίντεο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο κ. Χατζηδάκης ξαναχτυπά, ρίχνοντας για ακόμα μια φορά την κοινότητα του TikTok και κριντζάροντας ακόμα πιο πολύ το κοινό του, μετά το τελευταίο του σουξέ στο: «Ας κρατήσουν οι χοροί».

Δίνοντας ένα ακόμα ρεσιτάλ ερμηνείας μαύρου χιούμορ, ως ένας άλλος δήμιος που αστειεύεται με την τραγική κατάσταση και κατάληξη των μελλοθανάτων, μας πληροφορεί ότι εγκαταλείπει το υπουργείο του (λόγω της υπηρεσιακής κυβέρνησης ντε!) και τώρα, όντως, αρχίζουν οι χοροί για τους ανέργους, τους συνταξιούχους και τους εργαζομένους! Άντε «τυχερούληδες».

Ό,τι έκανε-έκανε ο κύριος υπουργός μας, μας βρήκε δουλειά (δες ανέργους), ανέβασε τις συντάξεις (δες συνταξιούχους) και φυσικά αύξησε τους μισθούς (δες εργαζομένους). Τέλος η σκληρή δουλειά, τέλος οι καταστροφές, τέλος τα μαρτύρια (Άκουσες Αλέξη μου τα θλιβερά μαντάτα;) και τώρα χαλαρώνουμε.

@kostis_hatzidakis Από σήμερα σταματάνε οι «καταστροφές»! Φεύγω από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Τέλος πια στα «μαρτύρια» των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων. Τυχερούληδες! #tiktokgreece #fyp #fyp #neadimokratia ♬ πρωτότυπος ήχος – Kostis Hatzidakis

Δεν γλιτώνετε, μια μέρα θα πέσετε στα χέρια μου και τότε… αλίμονο σας!

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πράκτορας του εξωτερικού για το Κρεμλίνο η ρωσική έκδοση της Bild

Ζυμώσεις για μία νέα συμφωνία Βρετανίας-Ε.Ε. βλέπει το Politico

Δίκη Μάτι: Μάρτυρες ρίχνουν ευθύνες σε Λιμενικό, Πυροσβεστική και Αστυνομία

Πολωνία: Ψηφίστηκε νόμος που επιτρέπει στη συνοριοφυλακή να πυροβολεί μετανάστες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα