ΑΘΗΝΑ
19:24
|
26.04.2024
Οι αναποφάσιστοι αντί να ψηφίσουν με το κριτήριο της δυσαρέσκειας απέναντι στην κυβέρνηση, τελικά ψήφισαν ανάποδα, είπε ο Τσίπρας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα ξεκίνησε λίγο μετά τις 6.40 η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental Athens Hotel.

Η ευθύνη είναι πρωτίστως δική μου. Δεν κρύβομαι. Δεν ισομοιράζεται. Στα δύσκολα δεν το έβαλα ποτέ στα πόδια.Ανέλαβα την ευθύνη και έδωσα τη μάχη. Έτσι θα κάνουμε και τώρα. Μετά από τρεις δύσκολες μέρες, πιστεύω ότι ήρθε η ώρα στην Κεντρική Μας Επιτροπή να κηρύξουμε λήξη στο πένθος και να σημάνουμε συναγερμό μάχης. Αυτή είναι η ευθύνη μας σήμερα: Να ανασυγκροτηθούμε και να ανασυνταχθούμε άμεσα, χωρίς καθυστέρηση, και να δώσουμε τη νέα εκλογική μάχη που έχουμε μπροστά μας…Δεν έχουμε δικαίωμα στην εσωστρέφεια… Ή κοινωνία βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο μίας συντηρητικής παλινόρθωσης. Είναι ώρα να χαράξουμε μία καθαρή γραμμή για να δώσουμε με αποφασιστικότητα τη μάχη που έχουμε μπροστά μας.» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας ξεκινώντας την ομιλία του.

Κατηγόρησε τον Μητσοτάκη ότι «σχεδιάζει όχι την αυτοδυναμία αλλά την παντοδυναμία που θα του επιτρέψει να προχωρήσει ακόμη και σε αλλαγές στο Σύνταγμα σε πολύ συντηρητική κατεύθυνση» ώστε να ξεμπερδέψει με τον ΣΥΡΙΖΑ που «είναι ο μόνος πολιτικός του αντίπαλος».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δένδιας: 2 δισ. ευρώ θα κοστίσουν οι θόλοι αεράμυνας της χώρας

Τον Ερντογάν σουλτάνο αποδομεί ο ΥΠΕΞ του Ισραήλ

Στο πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης και ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Τον Ιούνιο η δίκη Κασιδιάρη-Σπαρτιατών για εξαπάτηση εκλογέων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα