ΑΘΗΝΑ
00:40
|
25.04.2024
Το «αντίο» του Κάρλος Λατούφ κι άλλων σκιτσογράφων στη βασίλισσα του Rock n' Roll.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε ηλικία 83 ετών σίγησε η φωνάρα της Τίνα Τέρνερ, της επονομαζόμενης «βασίλισσας του Rock n’ Roll». Η εμβληματική τραγουδίστρια, η πάντα εκρηκτική περφόρμερ πάνω στη σκηνή, η γυναίκα που βίωσε και επιβίωσε από την τραυματική κακοποίηση του πρώην συζύγου της άφησε την τελευταία της πνοή μετά από μακρά ασθένεια στο σπίτι της στο Küsnacht κοντά στη Ζυρίχη της Ελβετίας.

Πλήθος κόσμου αποτίνει φόρο τιμής και αποχαιρετά την Τίνα, η οποία ήταν και θα είναι «simply the best» (απλά η καλύτερη).

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, δήλωσε ότι η Τέρνερ «άλλαξε την αμερικανική μουσική για πάντα». Η ηθοποιός Ροζάριο Ντόσον σχολίασε: «Οι θρύλοι δεν πεθαίνουν».

Η βασίλισσα της Σόουλ, Νταϊάνα Ρος, δήλωσε «συντετριμμένη» από την είδηση του θανάτου της Τέρνερ ενώ η Γκλόρια Γκέινορ χαρακτήρισε τη φίλη της Τίνα «ένα σύμβολο, ένα θρύλο που άνοιξε τον δρόμο της μουσικής για πάρα πολλές γυναίκες». Ο σερ Μικ Τζάγκερ αποχαιρέτησε μια «υπέροχη φίλη» ενώ ο σερ Έλτον Τζον μίλησε για τον «απόλυτο θρύλο επί σκηνής και στη δισκογραφία». «Με βοήθησε τόσο πολύ όταν ήμουν νέος. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ», πρόσθεσε ο Τζάγκερ.

Ο Βραζιλιάνος Κάρλος Λατούφ και άλλοι σκιτσογράφοι αποχαιρετούν με τον δικό τους τρόπο την τεράστια Τίνα Τέρνερ:

Κάρλος Λατούφ, Βραζιλία
Άλαν ΜακΝτόναλντ, ΗΠΑ
Joaquín Aldeguer, Ισπανία
Andrea Pippins
Guy Parsons
Etsy
Paudlitschek
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παρίσι 2024: Βγήκαν οι «σκούπες» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Θαύμα! Θαύμα!

17η Απρίλη-Γενική Απεργία για το 59%;  

ΕΣΥ καλά;

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα