ΑΘΗΝΑ
04:31
|
25.04.2024
Θα ακολουθήσουν οι τελετές παράδοσης - παραλαβής από τους 20 νέους υπουργούς.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του πρωθυπουργού Ιωάννη Σαρμά, θα ορκισθούν σήμερα, Παρασκευή 26 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι, τα μέλη της υπηρεσιακής κυβέρνησης, ενώ από τη 1 και μετά, θα ξεκινήσουν οι τελετές παράδοσης-παραλαβής στα υπουργεία.

Τα μέλη της 20μελούς κυβέρνησης που θα οδηγήσει τη χώρα για έναν περίπου μήνα, έως τις επόμενες εκλογές, ανακοινώθηκαν χθες, μετά την ορκωμοσία του κ. Σαρμά, προέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο.

Αμέσως μετά ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός παρέλαβε φάκελο από τον έως χθες πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στον οποίο όπως ανακοινώθηκε περιλαμβάνονται στοιχεία όπως η συνοπτική παρουσίαση των λειτουργιών και των παραχθέντων αποτελεσμάτων της προεδρίας της κυβέρνησης, το υλοποιημένο σχέδιο κυβερνητικής πολιτικής για το 2023, ένα συνολικό σημείωμα με τις διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας, αλλά και τα κρίσιμα επιχειρησιακά ορόσημα του επόμενου τριμήνου, καθώς και τα ετήσια σχέδια δράσης των υπουργείων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς έστειλε ο Μπάιντεν στην Ουκρανία

Πιθανή η παραίτηση του Σάντσεθ στη Μαδρίτη

Κυπριακό, Γάζα, και αμοιβαία συμφέροντα στη συνάντηση Στάνμαγιερ και Ερντογάν

Στη ΓΑΔΑ διανυκτερεύει ο βουλευτής Φλώρος μετά την άσκηση δίωξης για κακούργημα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα