ΑΘΗΝΑ
22:04
|
09.05.2024
Στάχτες έγιναν τα σχέδια επενδυτών για τη μετατροπή του παλιού εργοστασίου σε ξενοδοχείο μετά τη μεγάλη πυρκαγιά της Πέμπτης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δυο αγόρια ηλικίας 13 ετών παραδόθηκαν σήμερα στην αστυνομία του Σίδνεϊ της Αυστραλίας ως αυτουργοί της πυρκαγιάς που κατέστρεψε την Πέμπτη,25 Μαΐου, ένα επταώροφο κτίριο πολιτιστικής κληρονομιάς στο κέντρο της πόλης και ξεσπίτωσε για επτά μέρες περίπου 70 κατοίκους παρακείμενων σπιτιών και πολυκατοικιών.

Οι αρχές έκαναν έκκληση να προσέλθουν σε αστυνομικά τμήμα και να καταθέσουν όσοι άλλοι γνωρίζουν ο,τιδήποτε σε σχέση με την μεγάλη πυρκαγιά που σβήστηκε μετά από εντατικές προσπάθειες 100 πυροσβεστών.

Την ώρα της μεγάλης πυρκαγιάς βρίσκονταν στο (εγκαταλελειμμένο από καιρό) κτίριο και 15 άτομα εκ των οποίων τα 13 απεγκλωβίστηκαν και τα άλλα δύο αγνοούνται.

Το εγκαταλειμμένο επί χρόνια κτίριο ήταν παλιότερα το εργοστάσιο Henderson Hat. Σχεδιαζόταν να μετατραπεί σε ξενοδοχείο με επενδύσεις ύψους 40.000.000 δολαρίων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

12 τραγούδια για την Παλαιστίνη

Το μήνυμα για τερματισμό του πολέμου στη Γάζα και λευτεριά στην Παλαιστίνη προσπαθούν να περάσουν μέσα από τη μουσική 12 γνωστοί καλλιτέχνες.
ΣΥΝΑΦΗ

Ένας νεκρός και μία τραυματίας από ένοπλη επίθεση στον Βύρωνα

Ενθουσιασμός για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision

Πεθαίνοντας μόνος σε ένα παγκάκι στην Πανόρμου…

Εργατικό δυστύχημα στην Ορεστιάδα: Νεκρός 50χρονος που καταπλακώθηκε από μηχάνημα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα