ΑΘΗΝΑ
01:48
|
05.10.2023
Στάχτες έγιναν τα σχέδια επενδυτών για τη μετατροπή του παλιού εργοστασίου σε ξενοδοχείο μετά τη μεγάλη πυρκαγιά της Πέμπτης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δυο αγόρια ηλικίας 13 ετών παραδόθηκαν σήμερα στην αστυνομία του Σίδνεϊ της Αυστραλίας ως αυτουργοί της πυρκαγιάς που κατέστρεψε την Πέμπτη,25 Μαΐου, ένα επταώροφο κτίριο πολιτιστικής κληρονομιάς στο κέντρο της πόλης και ξεσπίτωσε για επτά μέρες περίπου 70 κατοίκους παρακείμενων σπιτιών και πολυκατοικιών.

Οι αρχές έκαναν έκκληση να προσέλθουν σε αστυνομικά τμήμα και να καταθέσουν όσοι άλλοι γνωρίζουν ο,τιδήποτε σε σχέση με την μεγάλη πυρκαγιά που σβήστηκε μετά από εντατικές προσπάθειες 100 πυροσβεστών.

Την ώρα της μεγάλης πυρκαγιάς βρίσκονταν στο (εγκαταλελειμμένο από καιρό) κτίριο και 15 άτομα εκ των οποίων τα 13 απεγκλωβίστηκαν και τα άλλα δύο αγνοούνται.

Το εγκαταλειμμένο επί χρόνια κτίριο ήταν παλιότερα το εργοστάσιο Henderson Hat. Σχεδιαζόταν να μετατραπεί σε ξενοδοχείο με επενδύσεις ύψους 40.000.000 δολαρίων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κάντε το, όπως ο Πελετίδης

Ο Πελετίδης έβαλε τα γυαλιά σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και κυβερνήσεις που προκάλεσαν τα χάλια στο ΟΑΚΑ κάνοντας υποδειγματική δουλειά στο στάδιο της Πάτρας.
ΣΥΝΑΦΗ

Αύριο η επιμνημόσυνη δέηση για τον Γιάννη Ιωαννίδη

Χάθηκαν (ξανά…) έφηβες από τη δομή πρόνοιας Αγία Βαρβάρα Νέας Σμύρνης

Πρόταση ευρωβουλής για δωρεάν μεταφορά χειραποσκευών στα αεροπλάνα

Συλλήψεις Εβραίων επειδή έφτυναν Χριστιανούς στην Ιερουσαλήμ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα