ΑΘΗΝΑ
17:08
|
19.07.2024
Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας ΕΛ.Ο.Χ. μετά την παραχώρηση του μοναδικού γηπέδου χόκεϊ που υπήρχε στους επενδυτές του Ελληνικού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για «εμπαιγμό» και «κοροϊδία» από την Πολιτεία κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Χόκεϊ, επισημαίνοντας ότι το άθλημα παραμένει «άστεγο», μετά την παραχώρηση του μοναδικού γηπέδου που υπήρχε στους επενδυτές του Ελληνικού.

Η ΕΛ.Ο.Χ. υπογραμμίζει ότι, παρά τη σχετική ρητή και έγγραφη δέσμευση, δεν έχει παραχωρηθεί χώρος στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, με συνέπεια το χόκεϊ επί χόρτου να απειλείται με αφανισμό. «Θα κάνουμε τα πάντα έτσι ώστε το άθλημά μας να συνεχίσει να υπάρχει», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ομοσπονδία.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το Δελτίο Τύπου της ΕΛΟΧ:

Η Ελλάδα που πληγώνει τα παιδιά της και πολλές φορές τα αφήνει άστεγα!

Δεν περιμέναμε ποτέ ότι, η αγάπη μας για το αρχαίο Ελληνικό άθλημα “κερητίζειν”, σημερινό Χόκεϊ επί χόρτου, που μόνο θετικά συνεισφέρει στην εθνική διαδρομή, με την αποδοχή του από τα παιδιά μας, με επιτυχίες και με τις γενιές που έρχονται να πάρουν τη σκυτάλη από εμάς, θα είχε ως ανταπόκριση την απαξίωση και την περιφρόνηση από την επίσημη Πολιτεία.

Μετά από πολλούς μήνες κωλυσιεργίας και διαδικαστικών καθυστερήσεων, που στα μάτια μας φαντάζουν καθαρή κοροϊδία, το χόκεϊ επί χόρτου παραμένει ΑΣΤΕΓΟ, χωρίς η Πολιτεία να έχει υλοποιήσει τη ρητή και έγγραφη δέσμευσή της για την παραχώρηση χώρου στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, απαραίτητη προϋπόθεση για την ύπαρξη και τη συνέχειά του, αφού το μοναδικό γήπεδο του Αγ. Κοσμά παραδόθηκε στους επενδυτές του Ελληνικού.  

Εμείς, δείξαμε από την αρχή καλή θέληση και συνεπή υπομονή. Δεχτήκαμε να ξεσπιτωθούμε από τις εγκαταστάσεις μας στον Άγιο Κοσμά, για τη διευκόλυνση και ταχύτερη υλοποίηση της μεγάλης επένδυσης του Ελληνικού, αφού η Πολιτεία δεσμεύτηκε με τη σειρά της για τη γρήγορη αντικατάστασή τους. Μέχρι και σήμερα, παραμένουμε ΑΣΤΕΓΟΙ.

Λόγω της προεκλογικής περιόδου, επιλέξαμε τη σιωπή, για να μην κατηγορηθούμε για προσπάθεια εκμετάλλευσης του προβλήματός μας. Συνεχίζουμε να κρατάμε χαμηλούς τόνους, δεν θα συνεχίσουμε ωστόσο και να ανεχόμαστε τον εμπαιγμό. Θα μας βρουν δίπλα τους, ή απέναντί τους.

Θα κάνουμε τα πάντα έτσι ώστε το άθλημά μας να συνεχίσει να υπάρχει.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκτός διαφημιστικής καμπάνιας της Adidas το μοντέλο Μπέλα Χαντίντ

Καταπέλτης έναντι του Ισραήλ η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου (video)

Νετανιάχου: Μπλόκαρε σχέδιο νοσοκομείου για παιδιά από την Γάζα- «Όχι σε ισραηλινό έδαφος»

Γαλλία: 2.100 Ουκρανοί στρατιώτες θα εκπαιδευτούν στο έδαφός της

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα