ΑΘΗΝΑ
00:23
|
24.09.2023
Αβέβαιο το μέλλον του Γηραιού, μετά τη δικαίωση του Μάρα. Παρέδωσε τις μετοχές του στον Ερασιτέχνη ο Ευγενίου. Απέσυραν το ενδιαφέρον τους Κούγιας και Παπαδόπουλος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δραματικές στιγμές ζει η ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς μετά την αρνητική εξέλιξη στην υπόθεση του Μπόγκνταν Μάρα, η ΠΑΕ φαίνεται να βάζει λουκέτο.

Συγκεκριμένα έπειτα από την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, ο «Γηραιός» είναι υποχρεωμένος να καταβάλλει μέχρι τη Δευτέρα 29/5 το ποσό των 200.000 ευρώ που οφείλει για χρέος που αφορά την παλιά ΠΑΕ, το 2010 στον παλαίμαχο Ρουμάνο ποδοσφαιριστή του, Μπόγκνταν Μάρα ειδάλλως θα του αφαιρούνται τρεις βαθμοί σε κάθε αγώνα του πρωταθλήματος.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Στράτος Ευγενίου παρέδωσε τις μετοχές στον Ερασιτέχνη και παύει να ασχολείται υπό οποιαδήποτε ιδιότητα, ενώ οι Αλέξης Κούγιας και Τομ Παπαδόπουλος αποσύρουν το ενδιαφέρον τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής:

«Μετά από συνάντηση που υπήρξε στα γραφεία του ΓΣ Ηρακλής στην Μίκρα με την παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής Στράτου Ευγενίου, του προέδρου του ΓΣ Ηρακλής Φώτιου Θέου και του Αλέξιου Κούγια και κατόπιν επικοινωνίας με τους πληρεξούσιους δικηγόρους που εκπροσωπούν πρώην ποδοσφαιριστές αποφασίστηκε:

Μετά την καταστροφική απόφαση για τον Π.Ο.Τ. Ηρακλής, που δικαίωσε τον ποδοσφαιριστή Μπόγκταν Μάρα (επί θητείας του Αντώνη Ρέμου), τα χρέη τα οποία δυνητικά θα προκύψουν από απαιτήσεις ποδοσφαιριστών που αφορούν προηγούμενες ΠΑΕ(Αντώνη Ρέμου και Θόδωρου Παπαδόπουλου/Σπύρου Παπαθανασάκη) είναι μη αντιμετωπίσιμα.

Ειδικά για μια ΠΑΕ που αγωνίζεται στην Σούπερ Λιγκ 2, όπου τα έσοδα δεν ξεπερνούν σε καμία περίπτωση τις 200.000 ευρώ ετησίως.

Οι Στράτος Ευγενίου και Αλέξιος Κούγιας είναι Έλληνες πολίτες, με εμφανή επαγγέλματα και φορολογούμενα έσοδα και είναι αδύνατο να καλύψουν με νόμιμο τρόπο ακόμα και απαιτήσεις ποδοσφαιριστών οι οποίες θα είναι μειωμένες από το συνολικό απαιτούμενο ποσό.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης ο κ. Στράτος Ευγενίου παρέδωσε τις μετοχές του ΠΟΤ Ηρακλής στον Γ.Σ. Ηρακλή και στον Φώτιο Θέο, δηλώνοντας ρητώς ότι παύει να ασχολείται πλέον με την ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Μετά από αυτή την τοποθέτηση του Στράτου Ευγενίου, ο Αλέξιος Κούγιας δήλωσε ότι τόσο αυτός όσο και ο Τομ Παπαδόπουλος, αποσύρουν κάθε ενδιαφέρον για την αγορά του 66% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Υποψήφιος για τους 10 καλύτερους αθλητές της Ευρώπης ο Μίλτος Τεντόγλου

Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης: Σκάκι στις Πλατείες!

Νόβακ Τζόκοβιτς: Η ελευθερία είναι σημαντικότερη από την καριέρα

Η Ρωσία δε θα μποϊκοτάρει τους Ολυμπιακούς του 2024

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα