ΑΘΗΝΑ
20:21
|
05.07.2024
Στο Περιστέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Συνεδριάζουν σε ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τις στρατηγικές τους ενόψει των εκλογών της 25η Ιουνίου εξετάζουν οι μηχανισμοί των κομμάτων, καθώς σήμερα διαλύεται η βραχύβια Βουλή και η πρόεδρος της Δημοκρατίας αναμένεται και επίσημα να κηρύξει την πορεία προς τις νέες κάλπες.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης που χθες από τα γραφεία του κόμματος στην οδό Πειραιώς μιλώντας στους εκλεγμένους και υποψήφιους βουλευτές, ζήτησε επιμονή στον προγραμματικό λόγο και στην οικοδόμηση σχέσης εμπιστοσύνης με τους πολίτες στις 7 το απόγευμα θα επισκεφθεί το Περιστέρι και θα απευθύνει χαιρετισμό σε συγκέντρωση πολιτών.

Στην αντιπολίτευση, το μενού της ημέρας έχει την πρώτη συνεδρίαση της νέας Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, που είναι προγραμματισμένη για τις 13:30 στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αιγάλεω.  Αμέσως μετά θα κάνει δηλώσεις ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.

Αλλά και στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, όπου ο τόνος δόθηκε χθες Κυριακή στην συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής από τον Νίκο Ανδρουλάκη με το σύνθημα «Αλλαγή με Ασφάλεια», συνεδριάζουν σήμερα τα όργανα, και συγκεκριμένα το Πολιτικό Συμβούλιο, στις 12:30 το μεσημέρι, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Τέλος, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει σήμερα, στις 20.30, σε σύσκεψη που πραγματοποιεί η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ, στην οποία θα συμμετάσχουν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στην Αττική, στελέχη του Κόμματος και άλλοι αγωνιστές που συμπορεύτηκαν με το ΚΚΕ στη μάχη των εκλογών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καστοριά: Ιδρύεται σχολή Αστυφυλάκων

Συγχαρητήρια Ανδρουλάκη- Κασσελάκη στον Κιρ Στάρμερ

Disiecta Membra #20: Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις

 Χαμάς: Απορρίπτει την ανάπτυξη ξένων «ειρηνευτικών» στρατευμάτων στην Λωρίδα της Γάζας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα