ΑΘΗΝΑ
08:38
|
26.04.2024
«Κατ’ επιλογή μου ουδέποτε ενεπλάκην στον πολιτικό βίο και πολιτικά δρώμενα είτε εντός Ελλάδος είτε διεθνώς» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τις σχέσεις του με το νέο, πολιτικό υπερσυντηρητικό κόμμα θρησκόληπτων Νίκη διέψευσε σήμερα με ανακοίνωσή του ο γνωστός εφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης με αφορμή ορισμένα σχετικά δημοσιεύματα του κυριακάτικου Τύπου.

«Κατ’ επιλογή μου ουδέποτε ενεπλάκην στον πολιτικό βίο και πολιτικά δρώμενα είτε εντός Ελλάδος είτε διεθνώς» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ήρθαν σε γνώση μου δημοσιεύματα απολύτως αναληθή και δίχως πραγματικό υπόβαθρο τα οποία εμπλέκουν το πρόσωπό μου με δήθεν χρηματοδότηση πολιτικών κομμάτων που συμμετείχαν στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

Δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά τόσο στη χώρα μας όσο και στο διεθνές περιβάλλον επί σειρά δεκαετιών και κατ ‘ επιλογή μου ουδέποτε ενεπλάκην στον πολιτικό βίο και πολιτικά δρώμενα είτε εντός Ελλάδος είτε διεθνώς.

Αξιώνω να παύσουν οι ψευδείς και ανυπόστατες φημολογίες σε βάρος μου και να μην παίζονται παιχνίδια χρησιμοποιώντας το όνομά μου προς εξυπηρέτηση πρόδηλων ,κακόβουλων και ιδιοτελών σκοπιμοτήτων , άλλως θα προσφύγω άμεσα στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια».

Ο Βίκτωρ Ρέστης είναι εφοπλιστής και επιχειρηματίας. Είναι επικεφαλής του πέμπτου μεγαλύτερου ναυτιλιακού ομίλου της χώρας μας και με επιχειρηματική δραστηριότητα στα media, στο real estate, τη βιομηχανία τροφίμων, τον τραπεζικό κλάδο μέσω της FBBank και την ενέργεια. Είναι ιδιοκτήτης της ναυτιλιακής εταιρίας «Enterprise Shipping & Traiding».

Ο Βίκτωρ Ρέστης είναι εφοπλιστής και επιχειρηματίας. Είναι επικεφαλής του πέμπτου μεγαλύτερου ναυτιλιακού ομίλου της χώρας μας και με επιχειρηματική δραστηριότητα σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στο real estate, τη βιομηχανία τροφίμων, τον τραπεζικό κλάδο μέσω της FBBank και την ενέργεια. Είναι ιδιοκτήτης της ναυτιλιακής εταιρίας Enterprise Shipping & Traiding.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Με τον Ιερώνυμο ο Μητσοτάκης, στα νησιά ο Κασσελάκης

Νέος γύρος ελληνοτουρκικών συνομιλιών στην Κωνσταντινούπολη

Τετράωρη στάση εργασίας στον ΟΑΣΘ

Πεθαίνοντας στη Γάζα: Το Google και η ορθή χρήση της τεχνητής νοημοσύνης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα