ΑΘΗΝΑ
01:43
|
01.10.2024
Ο 32χρονος Ταμάρι δέχθηκε βροχή πυρών ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του κοντά στον εποικισμό Ερμές της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νεκρός από πυρά ενόπλων των «Μαρτύρων της Ταξιαρχίας αλ Άκσα» έπεσε σήμερα το μεσημέρι ένας Εβραίος έποικος, 32 ετών, πατέρας δύο μικρών παιδιών, ηλικίας ενός και τριών ετών, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του κοντά στον εποικισμό Ερμές στη βόρεια Δυτική Όχθη όπου ζούσε.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, το θύμα ονομάζεται Μέιρ Ταμάρι και σκοτώθηκε από πυρά ενόπλων σε δρόμο κοντά στον εποικισμό Ερμές, που βρίσκεται δυτικά της πόλης Τενίν. Κατάφερε παρότι πληγωμένος να οδηγεί μέχρι την παρακείμενη κοινότητα ώσπου έφθασε σε κοινοτικό κέντρο υγείας, όπου του παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες δίχως ωστόσο να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με τις υπηρεσίες ασθενοφόρων  Magen David Adom, ο Ταμάρι είχε πολλαπλά τραύματα σε όλο τον κορμό. Ελικόπτερο τον παρέλαβε από τον εποικισμό Ερμές για το νοσοκομείο Χιλέλ Γιάφε της Χαντέρα όπου και κατέληξε.

Με την είδηση της επίθεσης, οι ισραηλινές κατοχικές δυνάμεις εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών που σύμφωνα με παλαιστινιακά ΜΜΕ ήταν μέλη των «Μαρτύρων της Ταξιαρχίας Αλ Άκσα», οι οποίοι ανέλαβαν την ευθύνη της επίθεσης με ανακοίνωσή τους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ξυλόκαστρο: Οι φλόγες έφτασαν στην Ακράτα-Κλειστή η Εθνική Οδός Κορίνθου-Πατρών (upd)

Χερσαία επέμβαση του Ισραήλ στον Νότιο Λίβανο

Ψήφισμα του 1950 του ΟΗΕ θυμήθηκε ο Ερντογάν σαν όπλο κατά του Ισραήλ

Κλειστά και την Τρίτη, 1η Οκτωβρίου, τα σχολεία σε Ξυλόκαστρο-Ευρωστίνη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα