ΑΘΗΝΑ
04:26
|
25.04.2024
Ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ και για το μπάχαλο με την Τράπεζα Θεμάτων, ρίχνει ο κ. Σκέρτσος, καθώς λόγω της απλής αναλογικής δεν έχουμε... σταθερότητα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για τα απίστευτα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από χθες στην πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων, στην οποία μπαίνουν οι καθηγητές για να κληρώσουν θέματα για τις ενδοσχολικές εξετάσεις στα Λύκεια, φταίει το ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε σήμερα ο Άκης Σκέρτσος.

Κι αυτό γιατί με το σύστημα απλής αναλογικής οδηγηθήκαμε σε υπηρεσιακή κυβέρνηση. Εν ολίγοις, ο Άκης Σκέρτσος ζήτησε από τους τηλεθεατές του Mega να ψηφίσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να αποτρέπονται επιθέσεις από χάκερς, όπως αυτές που υποτίθεται ότι δέχθηκε χθες και σήμερα η πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων, καθώς χρειάζεται «μια πολιτική κυβέρνηση το συντομότερο δυνατόν για να διαχειρίζεται, να αναλαμβάνει ευθύνες και να προστατεύει τη λειτουργία του κράτους».

Υπηρεσίες που μάλλον σύμφωνα με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο δεν μπορεί να προσφέρει μια υπηρεσιακή κυβέρνηση. «Προφανώς εδώ θα μπορούσαμε να το είχαμε αποτρέψει. Σας θυμίζω ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι η Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση, έχουμε μια υπηρεσιακή κυβέρνηση», είπε αρχικά ο Άκης Σκέρτσος, προκαλώντας την αντίδραση των δημοσιογράφων που φιλοξενούνταν στο πάνελ.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε «Δεν επιρρίπτει κανείς ευθύνες στην υπηρεσιακή κυβέρνηση, όμως εδώ προκύπτει ανάγλυφα και ο λόγος να έχουμε μια πολιτική κυβέρνηση το συντομότερο δυνατόν για να διαχειρίζεται, να αναλαμβάνει ευθύνες και να προστατεύει τη λειτουργία του κράτους».

Στη συνέχεια τόνισε «Τέτοιες επιθέσεις γίνονται καθημερινά, αποτρέπονται καθημερινά και δεν μαθαίνετε τίποτα γι’ αυτές. Μάθατε γι’ αυτή γιατί δεν μπορέσαμε να την αποτρέψουμε στο πλαίσιο της υπηρεσιακής κυβέρνησης. Βρισκόμαστε εδώ λόγω της νάρκης της απλής αναλογικής που έβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ στο πολιτικό μας σύστημα, δεν έχουμε μια σταθερή, πολιτική, αυτοδύναμη κυβέρνηση κι αυτός είναι ένας από τους λόγους, υπάρχουν κι αρκετοί άλλοι, που το συντομότερο δυνατόν πρέπει οι πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες στις 25 Ιουνίου».

Χάσταγκ… #τράπεζα θεμάτων

Φταίει δε φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, φταίνε δε φταίνε οι δαιμόνιοι χάκερς η… υπό κατάρρευση ή υπό… κατασκευή Τράπεζα Θεμάτων τρεντάρει μια χαρά στο Twitter με αιχμηρές και χιουμοριστικές αναρτήσεις. Διαλέξαμε μερικές ενδεικτικές του μπάχαλου… της υπηρεσιακής κυβέρνησης!  

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς έστειλε ο Μπάιντεν στην Ουκρανία

Πιθανή η παραίτηση του Σάντσεθ στη Μαδρίτη

Κυπριακό, Γάζα, και αμοιβαία συμφέροντα στη συνάντηση Στάνμαγιερ και Ερντογάν

Στη ΓΑΔΑ διανυκτερεύει ο βουλευτής Φλώρος μετά την άσκηση δίωξης για κακούργημα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα