ΑΘΗΝΑ
00:41
|
07.10.2024
Άγνωστος μαχαίρωσε 24χρονο μέσα σε ίντερνετ καφέ, στην περιοχή του Χαϊδαρίου, αφού πρώτα του ζητήθηκε να βγάλει την μπλούζα της ομάδας του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένα ακόμη αιματηρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα σημειώθηκε αυτή τη φορά στο Χαϊδάρι, το απόγευμα της Τρίτης (30/5). Θύμα ένας 24χρονος, τον οποίο τραυμάτισαν στον μηρό με μαχαίρι, επειδή φορούσε μπλούζα με διακριτικά μεγάλης αθηναϊκής ομάδας. 

Ο νεαρός βρισκόταν μέσα σε ένα Internet café, επί της οδού Καραϊσκάκη. Γύρω στις 19:30 ένα ΙΧ αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα, σταμάτησε έξω από το καφέ. Τα άτομα βγήκαν από το αυτοκίνητο, μπήκαν στο κατάστημα και απομόνωσαν τον 24χρονο, ζητώντας του να βγάλει και να τους δώσει την μπλούζα που φορούσε.

Ο 24χρονος αρνήθηκε και οι δράστες τον χτύπησαν, για να του αποσπάσουν το ρούχο. Στη συνέχεια, οι πέντε επιβαίνοντες μπήκαν στο όχημα και εξαφανίστηκαν. 

Ο νεαρός διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν», ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

ΣΥΡΙΖΑ: Αλλαγή της ημερομηνίας του Συνεδρίου-Αποχώρησαν οι Kasselistas από τη συνεδρίαση της ΚΕ (upd)

Τη μετάθεση του έκτακτου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ κατά μια εβδομάδα αργότερα, στις 8-10 Νοεμβρίου εισηγήθηκε προς την Κ.Ε. η Πολιτική Γραμματεία-Διαφώνησε η Θεοδώρα Τζάκρη.
ΣΥΝΑΦΗ

Οι πλημμύρες στο Μπαγκλαντές άφησαν πέντε νεκρούς και χιλιάδες εγκλωβισμένους

Πόσο κοντά ή μακριά νιώθουμε έναν πόλεμο;

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Στις 234.343 η συμμετοχή στις εκλογές στις 17:00 (upd)

Όρμπαν: Αν συνεχιστεί η παράτυπη μετανάστευση, θα μεταφέρουμε τους μετανάστες στις Βρυξέλλες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα