ΑΘΗΝΑ
19:29
|
19.04.2024
Σε Λουτράκι και Κόρινθο ο πρόεδρος της ΝΔ, σε Χαϊδάρι και Αγ. Αναργύρους ο Τσίπρας, στη Σητεία ο Νίκος Ανδρουλάκης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε υψηλούς τόνους, με το ζήτημα της φορολογίας στο επίκεντρο, συνεχίζεται η πορεία προς τις κάλπες της 25ης Ιούνη, την ίδια ώρα που τα προγράμματα των πολιτικών αρχηγών, γεμίζουν σιγά-σιγά από επισκέψεις, περιοδείες και συγκεντρώσεις.

«Οι μόνοι, που μιλάμε για το μέλλον της χώρας είμαστε εμείς. Δεν αναλωνόμαστε σε σκιαμαχίες και κόντρες, που εν τέλει δεν ενδιαφέρουν τους πολίτες» επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη του στον ANT1 και ζήτησε για μια ακόμα φορά αυτοδυναμία. Σήμερα, Παρασκευή 2/6, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί το πρωί, το Λουτράκι και την Κόρινθο.

Ο Αλέξης Τσίπρας, από την πλευρά του, συνομιλώντας χθες με τους εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ στο Κερατσίνι χαρακτήρισε κρίσιμες τις δεύτερες κάλπες, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι αυτό που θα κριθεί δεν είναι γενικώς κόμματα και πρόσωπα, αλλά οι ζωές των πολιτών και επανέλαβε το σχέδιο για έκτακτη φορολόγηση των υπερκερδών των μεγάλων επιχειρήσεων. Σήμερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, πραγματοποιεί περιοδεία στην Δυτική Αθήνα, στους δήμους Χαϊδαρίου και Αγίων Αναργύρων.

Για fake news, όσον αφορά το φορολογικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, έκανε λόγο ο Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του, χθες, στον ΣΚΑΪ και κάλεσε τους πολιτικούς αρχηγούς σε debate για την οικονομία. «Να πρωταγωνιστήσουμε ξανά ώστε να υπάρχει αποκέντρωση διαύγεια, να σταματήσει το πελατειακό κράτος. Χρειάζεται ένα κράτος που θα λειτουργεί επιτελικά και όχι το επιτελικό παρακράτος του κ. Μητσοτάκη, υπογράμμισε. Σήμερα ο κ. Ανδρουλάκης θα επισκεφτεί τη Σητεία. Στις 12:00 θα περιοδεύσει στην τοπική αγορά και στις 20.00 θα μιλήσει στην πλατεία Μικρασιατών.

«Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να δώσει απάντηση στα μεγάλα προβλήματα του λαού, με νίκες και με ανάσες ανάτασης», σημείωσε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στην ΕΡΤ1, και υπογράμμισε ότι μόνο την τελευταία εβδομάδα σωματεία εργαζομένων και φορείς, μέσα στους οποίους δραστηριοποιούνται τα μέλη του ΚΚΕ, μαζί με βουλευτές του Κόμματος απέτρεψαν 10 πλειστηριασμούς.

Τις προτάσεις του για τη φορολογία παρουσίασε, χθες Πέμπτη, το ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, ενώ ο γραμματέας του Γιάνης Βαρουφάκης, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Πρόσωπο με πρόσωπο», τόνισε ότι «η Βουλή έχει μεγάλη ανάγκη αριστερής, πραγματικά πλουραλιστικής και αυθεντικά οικολογικής αντιπολίτευσης».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι πρώτες 100 μέρες του Γκαμπριέλ Ατάλ στην εξουσία

Στόλτενμπεργκ: Το ΝΑΤΟ θα προσφέρει νέα συστήματα αεράμυνας στην Ουκρανία

Νέος γύρος κυρώσεων από ΗΠΑ σε Εβραίους εξτρεμιστές εποίκους

Τέμπη: Απορρίφθηκε η προσφυγή Αγοραστού- Θα απολογηθεί στον εφέτη ανακριτή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα