ΑΘΗΝΑ
22:28
|
24.04.2024
Προσπαθεί εκ νέου να κατέλθει ως υποψήφιος στην Αθηνών μέσα από τον Συνασπισμό Ανεξαρτήτων Υποψηφίων «Έλληνες για την Πατρίδα και την Ελευθερία».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Υπόμνημα με το οποίο ζητά από τον Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου να εμποδίσει την νέα απόπειρα του καταδικασμένου για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση Ηλία Κασιδιάρη να συμμετέχει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, κατέθεσε σήμερα το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Όπως αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωσή του, θα είναι «πάντα στην πρωτοπορία των αγώνων για τη δημοκρατία και τους θεσμούς, δεν θα επιτρέψει σε ένα εγκληματικό μόρφωμα, μετά την υπονόμευση της Δημοκρατίας μας να επιδοθεί στην κοροϊδία και τον εξευτελισμό των θεσμών της, με το τέχνασμα του συνδυασμού ανεξαρτήτων υποχηφίων, που μόνο σκοπό έχει την καταστρατήγιση της σχετικής διάταξης» και υπογραμμίζει ότι «η περιφρούρηση της συνταγματικής τάξης και της δημοκρατίας μας» ήταν το πρωταρχικό μέλημα του κόμματος σε όλη τη μακρά διαδρομή του.

Τέλος, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τονίζει πως «σε όλες τους τις προσπάθειες, οι νεοναζί εγκληματίες θα βρίσκουν απέναντι τη συγκροτημένη και τεκμηριωμένη απάντηση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης που στις εκλογές της 21ης Μαΐου δεν τα κατάφερε να συμμετέχει στις εκλογές με το κόμμα «Έλληνες» καθώς ο Άρειος Πάγος απέρριψε τη συμμετοχή του με 9 προς 1 ψήφους ο Άρειος Πάγος, προσπαθεί εκ νέου να κατέλθει ως υποψήφιος βουλευτής στην Α΄εκλογική περιφέρεια Αθηνών μέσα από τον Συνασπισμό Ανεξαρτήτων Υποψηφίων «Έλληνες για την Πατρίδα και την Ελευθερία».

Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει, όπως και να έχει, με την ανακήρυξη των κομμάτων από το Α1 Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 8 Ιουνίου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς έστειλε ο Μπάιντεν στην Ουκρανία

Πιθανή η παραίτηση του Σάντσεθ στη Μαδρίτη

Κυπριακό, Γάζα, και αμοιβαία συμφέροντα στη συνάντηση Στάνμαγιερ και Ερντογάν

Στη ΓΑΔΑ διανυκτερεύει ο βουλευτής Φλώρος μετά την άσκηση δίωξης για κακούργημα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα