ΑΘΗΝΑ
14:38
|
25.04.2024
Ο κάτοχος της χρυσής μπάλας, αποχωρεί από την Ρεάλ Μαδρίτης, μετά από 14 χρόνια και 25 τρόπαια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών για την Ρεάλ Μαδρίτης, με 353 γκολ, πίσω μόνο από τον Ρονάλντο με 450, ολοκληρώνει τη θριαμβευτική πορεία του στον σύλλογο της Ισπανικής πρωτεύουσας με τη ματιά στραμμένη, σύμφωνα με πληροφορίες στην Σαουδική Αραβία που μετά τους Ρονάλντο και Μέσι, προσελκύει ένα ακόμα αστέρι της στρογγυλής θεάς.

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα της La Liga, o 35χρονος νικητής της Χρυσής Μπάλας Καρίμ Μπενζεμά θα φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης ως ελεύθερος, μετά από 14 χρόνια γεμάτα τρόπαια.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο αρχηγός μας Καρίμ Μπενζεμά συμφώνησαν να βάλουν ένα τέλος στη λαμπρή και αξέχαστη εποχή του ως παίκτης στον σύλλογό μας», ανέφεραν οι Los Blancos σε δήλωσή τους, σήμερα Κυριακή, συμπληρώνοντας ότι η Μαδρίτη «θέλει να δείξει την ευγνωμοσύνη της και όλη την αγάπη της σε κάποιον που είναι ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους μας».

Η ανακοίνωση έρχεται παρότι ο προπονητής των Μαδριλένων Κάρλο Αντσελότι είχε δηλώσει το Σάββατο ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το μέλλον του Μπενζεμά στη Μαδρίτη, σημειώνοντας ότι ο επιθετικός είχε ακόμη ένα χρόνο στο συμβόλαιό του, ενώ και ο ίδιος είχε σπεύσει να σχολιάσει φήμες για μετακόμισή του στη Σαουδική Αραβία δηλώνοντας ότι «δεν είναι πραγματικότητα ότι γράφεται στο διαδίκτυο».

Παρόλα αυτά η λήξη της σχέσης του με τους Μαδριλένους ανακοινώθηκε, αναζωπυρώνοντας τις φήμες ότι αναμένεται να ταξιδέψει την ερχόμενη εβδομάδα στη Σαουδική Αραβία, προκειμένου να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και να υπογράψει στην πρωταθλήτρια Αλ Ιτιχάντ.

Ο Μπενζεμά έχει κατακτήσει ένα ρεκόρ 25 τροπαίων με τη Μαδρίτη, συμπεριλαμβανομένων πέντε Champions League, τέσσερις τίτλους La Liga και τρεις τίτλους Copa del Rey, και είναι ο σημερινός κάτοχος της Χρυσής Μπάλας για τον καλύτερο παίκτη του κόσμου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Απαγόρευση συγκεντρώσεων φιλάθλων πριν το ΑΕΚ- Παναθηναϊκός

Το στοίχημα του Μακρόν για μία βουτιά στον…Σηκουάνα

ΣΥΡΙΖΑ για συμμετοχή πολιτικών στη Λαμπαδηδρομία: Παραβίαση θεμελιωδών αρχών

Στον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα νέων Youth League

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα