ΑΘΗΝΑ
17:56
|
24.04.2024
Κυριάρχησε στο Piraeus Street Long Jump, κρατώντας δυνάμεις για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο στη Βουδαπέστη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μία ακόμα νίκη σημείωσε ο Μίλτος Τεντόγλου, αυτή τη φορά στο 1ο Piraeus Street Long Jump που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ξεσηκώνοντας το κοινό με το 8,24μ. στο μήκος, που έκανε στο τελευταίο του άλμα.

Ο Έλληνας άλτης, ξεκίνησε τον αγώνα με 7,83μ. και ακολούθησε άκυρο άλμα. Στη συνέχεια είχε ένα άλμα στα 8,03 και δύο άκυρες προσπάθειες.

Η μεγάλη επίδοση ήρθε στο τελευταίο του άλμα όταν απογειώθηκε στα 8,24 μέτρα, δύο μόλις εκατοστά κάτω από τα 8,26 που πέτυχε στη Κύπρο πριν λίγες ημέρες, επίδοση που του έδωσε το εισιτήριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο στη Βουδαπέστη, αλλά και καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη και  έκτη καλύτερη επίδοση στον κόσμο για φέτος.

Δεύτερος στον σημερινό αγώνα ήταν ο Σουηδός Τομπίας Μοντλέρ με άλμα στα 7,88μ., ενώ στην τρίτη θέση κατετάγη ο Ουζμπέκος, Ανβάρ Ανβάροβ με 7,84μ.

«Κύριος στόχος είναι το παγκόσμιο στη Βουδαπέστη τον Αύγουστο. Θα είμαι εντελώς έτοιμος τότε. Ότι γίνεται μέχρι τότε δεν θα είναι το μάξιμουμ. Δεν θα είναι το πιο δυνατό μου, γιατί τα καλά που μπορώ προσπαθώ να τα κάνω εκεί» δήλωσε προ ημερών ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Απαγόρευση συγκεντρώσεων φιλάθλων πριν το ΑΕΚ- Παναθηναϊκός

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις Πέμπτη και Παρασκευή λόγω Ολυμπιακής Φλόγας

Το στοίχημα του Μακρόν για μία βουτιά στον…Σηκουάνα

ΣΥΡΙΖΑ για συμμετοχή πολιτικών στη Λαμπαδηδρομία: Παραβίαση θεμελιωδών αρχών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα