ΑΘΗΝΑ
01:10
|
29.09.2024
Στη Βόρεια Ελλάδα Μητσοτάκης και Κουτσούμπας. Θεματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Χαλάνδρι.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Λιγότερες από είκοσι μέρες πριν τις κάλπες της 25ης Ιούνη και με το προεκλογικό κλίμα να παραμένει υποτονικό, οι πολιτικοί αρχηγοί συνεχίζουν τις περιοδείες με τους προέδρους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να παραμένουν στην πρωτεύουσα και τον κ. Μητσοτάκη όπως και τον γγ του ΚΚΕ να περιοδεύουν στη Βόρεια Ελλάδα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που χθες μιλώντας στην ΕΡΤ εκτίμησε πως όσοι πολίτες εμπιστεύτηκαν τη Νέα Δημοκρατία στις 21 Μαΐου πιθανότατα θα το επαναλάβουν τονίζοντας ότι «επτακομματική βουλή σημαίνει ότι ο πήχης ανεβαίνει. Η αυτοδυναμία δεν είναι δεδομένη», σήμερα Τετάρτη θα επισκεφθεί την Κεραμωτή Καβάλας και στη συνέχεια θα μεταβεί στη Θάσο. Στις 19:30 ο πρόεδρος της ΝΔ θα απευθύνει χαιρετισμό σε συγκέντρωση πολιτών στη Δράμα, στον πεζόδρομο της Ζερβού.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας που χθες από τη Σίνδο υποστήριξε ότι το πρόγραμμα του κόμματός του είναι «η μόνη εναλλακτική πρόταση εξουσίας απέναντι στο σχέδιο Μητσοτάκη», θα έχει σήμερα στις 12 το μεσημέρι σΣυνάντηση με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών, στην πλατεία Κυψέλης και θα συζητήσουν τα θέματα και τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Στις 19:30 ο κ. Τσίπρας, θα μιλήσει ομιλία στην προγραμματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ «Ελλάδα 2027: Επτά βήματα για Δίκαιη Κοινωνία και Ευημερία για Όλους». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν με ομιλίες, εξειδικεύοντας τα «επτά βήματα για Δίκαιη Κοινωνία και Ευημερία για Όλους», οι Έφη Αχτσιόγλου, Διονύσης Τεμπονέρας, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Αλέξης Χαρίτσης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,  Νίκος Ανδρουλάκης, που χθες από το Μαρούσι – με αφορμή το τραγικό περιστατικό στην Κω – επισήμανε ότι είναι αναγκαίο ένα ισχυρό δίκτυο πρωτοβάθμιας φροντίδας θα επισκεφτεί στις 12:00 το μεσημέρι την Καλλιθέα, ενώ το βράδυ, στις 23:15 θα παραχωρήσει συνέντευξη στη δημοσιογράφο Αναστασία Γιάμαλη  στον τηλεοπτικό σταθμό KONTRA.

Τέλος ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, που χθες μίλησε στην εκδήλωση της Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ στο Πάρκο «Αντ. Τρίτσης» με θέμα «Πόσο πράσινη είναι η πράσινη ανάπτυξη; Αγώνας για την πραγματική προστασία του περιβάλλοντος», επισκέπτεται σήμερα και αύριο Πέμπτη, τη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα στις 20:00, ο κ. Κουτσούμπας θα μιλήσει σε συγκέντρωση Εργατοϋπαλλήλων, των Κλαδικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, στο αίθριο του δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Αύριο Πέμπτη 8 Ιουνίου: 

– Στις 10.00, θα περιοδεύσει στις εγκαταστάσεις της φαρμακοβιομηχανίας Pfizer όπου θα μιλήσει με τους εργαζόμενους.
-Στις 18.30, θα συναντηθεί με τον Σύλλογο Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών. 
-Στις 20.00, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στη συνοικία της Τούμπας, στον υπαίθριο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Τούμπας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ενοποίηση των ενεργειακών συστημάτων Ρωσίας, Ιράν και Αζερμπαϊτζάν

Πιθανές προκλήσεις του ΝΑΤΟ στη Βαλτική: Μια ανάλυση των επερχόμενων ασκήσεων

Επίσημα νεκρός ο ηγέτης της Χεζμπολάχ-Ποιος ήταν ο Χασάν Νασράλα (upd)

Δηλώσεις Αλί Χαμενεΐ σχετικά με τις πρόσφατες ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα