ΑΘΗΝΑ
22:41
|
23.09.2023
Ο εργαζόμενος ενημέρωσε τον κ. Τσίπρα, ότι τα ασθενοφόρα έχουν μειωθεί 50% και πως η πολιτική ηγεσία δεν κάτι τίποτα για να το αλλάξει.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Tην δραματική κατάσταση στο ΕΣΥ περιέγραψε ένας εργαζόμενος του ΕΚΑΒ στον Αλέξη Τσίπρα κατά την επίσκεψή του σήμερα στο Λαϊκό νοσοκομείο.

«Να φανταστείς, πρόεδρε, ότι από τον Μαραθώνα μέχρι το Λαύριο είχαμε 9-10 αυτοκίνητα, που κάλυπταν όλη την περιοχή-ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες πνιγμούς η παραθαλάσσια περιοχή – και τώρα έχουμε 4-5 αυτοκίνητα. Η μείωση είναι 50%» σημείωσε χαρακτηριστικά. «Δεν υπάρχει προσωπικό. Τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι στα συνεργεία, δεν βγαίνουν ποτέ» εξήγησε.

«Και το κακό είναι ότι αυτή τη στιγμή, όπως και στα Τέμπη που πεθάναν 57 άνθρωποι, θα την πληρώσει πάλι ο σταθμάρχης. Η πολιτική ηγεσία δεν είναι πουθενά. Δεν αναλαμβάνει κανένας την ευθύνη» υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι αυτή τη στιγμή έχει πέσει όλη η πίεση στους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ.

Στο βίντεο που ανέβασε ο Αλέξης Τσίπρας ακούγεται και μια συγγενής ενός ασθενούς, η οποία του περιγράφει τον γολγοθά που περνούν οι ασθενείς για μια εξέταση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σουδάν: Ο αρχηγός του στρατού ισχυρίζεται ότι είναι έτοιμος για ειρηνευτικές συνομιλίες

Πώς η φαιντανύλη «σαρώνει» τις ΗΠΑ

Ευρεία σύσκεψη την Κυριακή στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Η Ρωσία λέει ότι οι Αρμένιοι μαχητές του Καραμπάχ αρχίζουν να παραδίδουν τα όπλα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα