ΑΘΗΝΑ
08:35
|
25.04.2024
Το σκίτσο από τον λογαριασμό «Κωστάκης Σκίτσα» για το τι έρχεται πρώτο και τι τελευταίο στην Ελλάδα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο θάνατος της 63χρονης γυναίκας στην Κω, ο θάνατος της 19χρονης εγκύου και του εμβρύου της στη Νέα Μάκρη έγιναν αφορμή για να ξεδιπλωθεί η «γύμνια» του Εθνικού Συστήματος Υγείας με τον πλέον τραγικό τρόπο. «Η Ελλάδα πεθαίνει περιμένοντας ένα ασθενοφόρο» γράφει η Μίκα Αγραφιώτου στο Κοσμοδρόμιο.

«Οι πολιτικές του υποτιθέμενου εκσυγχρονισμού τις οποίες διαδέχθηκε η Νέα Δημοκρατία τη δεκαετία του 2000 και έπειτα γκρεμίστηκαν συθέμελα την περίοδο της κρίσης και των μνημονίων, έχουν περάσει πλέον στην τελική φάση εξόντωσης οποιασδήποτε υπηρεσίας έχει έστω και λίγο δημόσιο χαρακτήρα», συμπληρώνει η αρθρογράφος.

Ψωνίζουμε όμως φρεγάτες. Ψωνίζουμε Rafale και F-35. «Κατ’ αρχάς, θέλω να ξέρετε ότι η ταχύτητα με την οποία προμηθευτήκαμε τα 24 Rafale -που άλλαξαν τις ισορροπίες μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας- ήταν πρωτοφανής», είπε χθες από τη Θάσο ο πρόεδρος της ΝΔ.

Γεμίζουμε επίσης με προσωπικό τις κλούβες των ΜΑΤ για να μην φτάνουν άδειες και υποστελεχωμένες όπου τις καλούν αλλά… αδειάζουμε τα ασθενοφόρα. Ο πρόεδρος της ΝΔ και απερχόμενος πρωθυπουργός είπε πάνω σε αυτό: «Τα προβλήματα που δυστυχώς υπάρχουν ακόμα και σήμερα με το ΕΚΑΒ, πρέπει να τα διορθώσουμε. Και θα τα διορθώσουμε. Να μας έχετε εμπιστοσύνη. Θα είναι ένα προσωπικό μου στοίχημα η αναμόρφωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας». Ας μην ανησυχούμε…

… Έρχεται και αυτό, όπως σχολιάζει εύστοχα ο λογαριασμός «Κωστάκης Σκίτσα» στο Facebook.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παρίσι 2024: Βγήκαν οι «σκούπες» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Θαύμα! Θαύμα!

17η Απρίλη-Γενική Απεργία για το 59%;  

ΕΣΥ καλά;

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα