ΑΘΗΝΑ
03:54
|
15.07.2024
Η Μπρέντα του «Beverly Hills» αποκάλυψε στο κοινό της, τη νέα μάχη που δίνει καθώς ο καρκίνος επέστρεψε.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι, που έγινε διάσημη στον ρόλο της «Μπρέντα Γουόλς» στο all time classic σίριαλ «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού στο στάδιο 4 τον Φεβρουάριο του 2020.

Η Σάνεν Ντόχερτι συγκλόνισε με μία νέα ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοινώνοντας, ότι η αξονική τομογραφία που πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιανουαρίου έδειξε ότι ο εφιάλτης του καρκίνου επανήλθε, καθώς έχει γίνει μετάσταση στον εγκέφαλό της.

«Στις 12 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε ο πρώτος κύκλος ακτινοβολίας», εξήγησε η ίδια σε ένα συγκλονιστικό βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram.

«Έτσι μπορεί να μοιάζει ο καρκίνος»

«Ο φόβος μου είναι προφανής. Είμαι εξαιρετικά κλειστοφοβική ενώ έχουν συμβεί πολλά στη ζωή μου. Είμαι τυχερή καθώς έχω σπουδαίους γιατρούς», συνέχισε η ηθοποιός. «Αλλά αυτός ο φόβος… Η αναταραχή… Η χρονική στιγμή όλων αυτών… Έτσι μπορεί να μοιάζει ο καρκίνος».

μετάσταση στον εγκέφαλο
μετάσταση στον εγκέφαλο

Μία ημέρα πριν η Σάνεν Ντόχερτι είχε μοιραστεί ένα βίντεο στο Instagram με την ίδια να φορά τη μάσκα την οποία είχε στη διάρκεια της θεραπείας γράφοντας: «9 Ιανουαρίου 2023». Η διάσημη ηθοποιός αρκετά συχνά ενημερώνει τους ακολούθους της για το «ταξίδι της με το καρκίνο» από τότε που διαγνώστηκε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2015.

«Είναι όλα όμορφα; ΟΧΙ, αλλά είναι αληθινά και η ελπίδα μου είναι να ενημερωθούμε περισσότερο και να είμαστε πιο εξοικειωμένοι με το πώς φαίνεται ο καρκίνος», έγραψε στο Instagram τον Οκτώβριο του 2021. «Ελπίζω να ενθαρρύνω τον κόσμο να κάνει μαστογραφίες, τακτικά τσεκ απ, να ξεπερνά τον φόβο του και να αντιμετωπίζει ό,τι μπορεί να βρίσκεται μπροστά του», ανέφερε η Σάνεν Ντόχερτι.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το αργό λυκαυγές του Ανατόλι Κάρποβ

Μια άλλη θεωρία των δύο άκρων, της Ελλάδας     

Poor Things: Μια σοσιαλιστική ταινία

Ανδρουλάκης: Η υποστελέχωση του ΕΣΥ δεν αντιμετωπίζεται με μπαλώματα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα