ΑΘΗΝΑ
14:09
|
08.07.2024
Σε Εύβοια και Φθιώτιδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Συνέντευξη Τύπου για τα ζητήματα της Οικονομίας από τον Αλέξη Τσίπρα στο Ζάπειο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με την υγεία να βρίσκεται στο επίκεντρο της εκλογικής αντιπαράθεσης και την χθεσινή ημέρα, καθώς τα τραγικά περιστατικά με τις ελλείψεις του ΕΚΑΒ που μέσα σε λίγες ημέρες οδήγησαν στον θάνατο τρεις γυναίκες ορίζουν και την πολιτική ατζέντα, συνεχίζεται ο μαραθώνιος των κομμάτων προς τις κάλπες της 25ης Ιουνίου.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης που χθες από τον Ασπρόπυργο τόνισε ότι «σήμερα στη χώρα υπάρχει μία μόνο ουσιαστική πρόταση διακυβέρνησης» και αναφέρθηκε με έμφαση στις δεσμεύσεις του για ενίσχυση του ΕΣΥ, σήμερα Παρασκευή 9 Ιουνίου θα επισκεφθεί την Αιδηψό και την Ιστιαία. Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Φθιώτιδα όπου θα επισκεφθεί τη Γλύφα και τη Στυλίδα.

«Με την ενισχυμένη αναλογική όποιος δεν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ ενισχύει τον Μητσοτάκη», τόνισε χθες ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, θα παραχωρήσει στις 10:30 ωριαία συνέντευξη Τύπου για ζητήματα της Οικονομίας, στο Ζάππειο Μέγαρο και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Κιλελέρ και θα απευθυνθεί στους πολίτες από το εκλογικό κέντρο του κόμματος στην Λάρισα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, θα επισκεφτεί σήμερα Παρασκευή την Κατερίνη και τον Βόλο. Στις 14:00 θα βρίσκεται στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μεταποίησης Ακτινιδίου στον Πυργετό και στις 15.30 θα αποτίσει φόρο τιμής στα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη. Στις 20:00 ο κ. Ανδρουλάκης θα μιλήσει στον Βόλο. Χθες το απόγευμα από το Αιγάλεω, ο Νίκος Ανδρουλάκης διατύπωσε τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος για το ΕΣΥ, τονίζοντας ότι «η ΝΔ δεν πιστεύει και δεν θέλει να στηρίξει το ΕΣΥ».

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσουμπας που χθες από την Τούμπα επανέλαβε για μια ακόμα φορά ότι «κάθε ψήφος στο ΚΚΕ υπηρετεί άμεσα, από την επόμενη κιόλας μέρα, τον αγώνα του λαού μας», επισκέπτεται σήμερα τον Βόλο, όπου στις 7:00 μ.μ. θα συναντηθεί με εκπροσώπους περιβαλλοντικών οργανώσεων και επιτροπών αγώνα για τα μεγάλα περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός της Μαγνησίας και στις 8:30 μ.μ. θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση στην Παραλία.

Τέλος, το ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη, προγραμματίζει για σήμερα Παρασκευή, στις 21:00 στο κεντρικό εκλογικό περίπτερο στην πλατεία Κοραή, συζήτηση με θέμα «Η λυσσαλέα επίθεση στη μισθωτή εργασία», με τη συμμετοχή του Γιάνη Βαρουφάκη και των καθηγητών Γιάννη Κουζή και Νίκου Θεοχαράκη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ουκρανία: Πυραυλικές επιθέσεις σε αστικά κέντρα- Αναφορές για 20 νεκρούς

Το Νέο Λαϊκό Μέτωπο θα ορίσει πρωθυπουργό μέσα στην εβδομάδα, λέει ο ηγέτης των Σοσιαλιστών

Μικρά Πυρηνικά, Μεγάλες Ευρωπομφόλυγες

Δύο debate μεταξύ των υποψηφίων για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ζητά ο Χάρης Δούκας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα