ΑΘΗΝΑ
12:06
|
19.05.2024
Η εκδήλωση με τίτλο «Η λυσσαλέα επίθεση στη μισθωτή εργασία» θα γίνει απόψε στις 9.00 μ.μ. στον πεζόδρομο Κοραή.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εκδήλωση για τα προβλήματα στη μισθωτή εργασία διοργανώνει απόψε, το «ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη» στο κεντρικό εκλογικό περίπτερό του, στον πεζόδρομο Κοραή, στις 9 το βράδυ. Ομιλητές θα είναι οι καθηγητές και υποψήφιοι βουλευτές του, Γιάννης Κουζής (Βόρειος Τομέας Αθηνών), Νίκος Θεοχαράκης (Νότιος Τομέας Αθηνών) και Γιάνης Βαρουφάκης (Α’ Αθηνών, Νότιος Τομέας Αθηνών και Α’ Θεσσαλονίκης). Θα παρέμβουν οι υποψήφιοι βουλευτές Μαρία Απατζίδη (Ανατολικής Αττικής) και Βασίλης Στύλος (Δυτικός Τομέας Αθηνών).

Παράλληλα, η επικεφαλής του Ψηφοδελτίου Επικρατείας του «ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη», Σοφία Σακοράφα, ξεκινά σειρά περιοδειών στην Αττική. Σε δήλωσή της, μεταξύ άλλων, επισημαίνει:

«Θα επιδιώξω να βρεθώ σε κάθε γωνιά της Αττικής, για να συζητήσω με όσο περισσότερους πολίτες είναι δυνατό. Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση κρίνονται πάρα πολλά και κυρίως η ποιότητα και το στίγμα της φωνής της αντιπολίτευσης εντός Βουλής. Είμαι βέβαιη ότι οι πολίτες θα αποφασίσουν με γνώση και ευθύνη».

Η περιοδεία της κυρίας Σακοράφα θα ξεκινήσει την Τρίτη από το Περιστέρι και, έπειτα θα ακολουθήσουν Νίκαια, Γαλάτσι, Πετράλωνα, Παγκράτι, Νέος Κόσμος, Καλλιθέα, Μοσχάτο, Άγιος Δημήτριος, Χαϊδάρι, Παλαιό Φάληρο, Πειραιάς, Αμπελόκηποι, Κορυδαλλός και Νέα Ιωνία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δομινικανή Δημοκρατία: Στις κάλπες στη σκιά της βίας στη γειτονική Αϊτή

Τα Μισελ-άνοιους του Kosmo

Με παραίτηση από την κυβέρνηση Νετανιάχου απειλεί ο Μπένι Γκαντς

Απονευρωμένοι αλγολόγοι, παροπλισμένα Ιατρεία Πόνου και ασθενείς στο έλεος της οδύνης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα