ΑΘΗΝΑ
09:30
|
23.09.2024
Ένα τμήμα μεγάλου αυτοκινητόδρομου των ΗΠΑ κατέρρευσε στη Φιλαδέλφεια αφού ένα όχημα έπιασε φωτιά κάτω από αυτόν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένα τμήμα μεγάλου αυτοκινητόδρομου των ΗΠΑ κατέρρευσε στη Φιλαδέλφεια αφού ένα όχημα έπιασε φωτιά κάτω από αυτό, δήλωσαν αξιωματούχοι της πόλης την Κυριακή.

Σύμφωνα με το Reuters, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Καπνός ξεπήδησε από τα ερείπια του τμήματος που κατέρρευσε στις βόρειες λωρίδες του I-95, του κύριου διαπολιτειακού αυτοκινητόδρομου βορρά-νότου στην ανατολική ακτή. Το βίντεο δείχνει οχήματα έκτακτης ανάγκης και εργαζόμενους να συγκεντρώνονται στην περιοχή. Η κυκλοφορία και στις δύο κατευθύνσεις του αυτοκινητόδρομου που έχει οκτώ λωρίδες διακόπηκε λόγω ανησυχιών για τη δομική ακεραιότητα των υπόλοιπων λωρίδων κυκλοφορίας προς νότο.

Αυτό το τμήμα του διαδρόμου I-95 βρίσκεται στο πυκνό βορειοανατολικό τμήμα της Φιλαδέλφειας και συνδέει την πόλη με τα βόρεια προάστια της, όπως η κομητεία Bucks.

Τις Κυριακές κατά το καλοκαίρι, χρησιμοποιείται συνήθως από επισκέπτες της παραλίας που επιστρέφουν στο σπίτι τους από την ακτή Jersey. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, είναι γεμάτο με επιβάτες και οχήματα που ταξιδεύουν στη Βοστώνη, τη Βαλτιμόρη και την Ουάσιγκτον.

Οι πυροσβέστες έδωσαν μάχη με μια μεγάλη φωτιά που προερχόταν από ένα όχημα, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Τάγματος της Φιλαδέλφειας Ντέρεκ Μπάουμερ.

«Προσπαθήσαμε να σβήσουμε τη φωτιά…Την αναβαθμίσαμε σε ένα κουτί hazmat επειδή λάβαμε αναφορές ότι θα μπορούσε να ήταν ένα βυτιοφόρο ή κάτι τέτοιο», είπε.

Τα πληρώματα θα είναι στη δουλειά για «αρκετό χρόνο», πρόσθεσε ο Μπάουμερ, προσπαθώντας να προσδιορίσει εάν οι γραμμές καυσίμου ή φυσικού αερίου μπορεί να έχουν τεθεί σε κίνδυνο από το ατύχημα.

Ο Ντόμινικ Μιρέλες, διευθυντής του Γραφείου Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης της πόλης, δήλωσε ότι οι αξιωματούχοι ανησυχούν για τις πιθανές επιπτώσεις του ατυχήματος στο περιβάλλον λόγω της γειτνίασης με τον ποταμό Ντέλαγουερ.

«Σήμερα θα είναι μια κουραστική μέρα», είπε, προσθέτοντας ότι οι προσπάθειες ανάκαμψης είναι πιθανό να χρειαστούν χρόνο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα