ΑΘΗΝΑ
15:41
|
28.05.2024
Στο Ρέθυμνο ο Ν. Ανδρουλάκης, ομιλία Κουτσούμπα σε εκδήλωση για τους εργαζόμενους στον τουρισμό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με το θέμα της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη να κυριαρχεί στην πολιτική αντιπαράθεση, μπαίνουμε σήμερα στην προτελευταία εβδομάδα πριν τις κάλπες της 25ης Ιουνίου.

«Η μουσουλμανική μειονότητα μπορεί κάλλιστα να εργαλειοποιηθεί και σε αυτές τις εκλογές έγιναν τέτοιες κινήσεις», ανέφερε, ο πρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας, χθες Κυριακή, στην εκπομπή «Καλημέρα» του Γιώργου Αυτιά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και πρόσθεσε ότι «ο κ. Τσίπρας είχε ενημερωθεί υπηρεσιακά ότι το τουρκικό προξενείο έκανε εκστρατεία υπέρ δύο υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ αλλά επέλεξε να κάνει το ακριβώς ανάποδο από αυτό που του συστάθηκε», τονίζοντας ότι «αυτό που τώρα πρέπει να γίνει είναι να βγουν οι δύο υποψήφιοι και να πουν ότι εκπροσωπούν τη μουσουλμανική μειονότητα».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί σήμερα Δευτέρα τη Λέρο, τους Λειψούς, τους Αρκιούς και την Πάτμο.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι TRT, έκανε λόγο για «αθλιότητα» από την πλευρά του κ. Μητσοτάκη κατηγορώντας τον ότι «παίζει με ευαίσθητα εθνικά θέματα», ενώ σφοδρή επίθεση κατά της ΝΔ για «άθλιες κυπατζίδικες πρακτικές διαστρέβλωσης και κοπτοραπτικής, με διαρροές για “ανθέλληνες” και “προδότες”» εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, προειδοποιώντας ότι το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη «διολισθαίνει σε σκοτεινές πρακτικές του παρελθόντος, βάζει την Ελλάδα σε κίνδυνο και εξευτελίζει τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου».

Ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την χθεσινή παρουσίαση των προγραμματικών δεσμεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το νέο ΕΣΥ, ξεκινά σήμερα τριήμερη περιοδεία στην Κρήτη. Συγκεκριμένα, σήμερα θα βρεθεί στο Ρέθυμνο όπου στις 7μμ θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα Ζωνιανά και μία ώρα αργότερα, στις 8μμ θα επισκεφθεί τα Ανώγεια. Το πρωί ο κ. Τσίπρας θα έχει συνάντηση με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Ιωάννη Σαρμά.

Δεν πρέπει να υπάρχει Έλληνας βουλευτής που να μιλά για τουρκική μειονότητα, ξεκαθάρισε σήμερα το πρωί μιλώντας στο MEGA, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος χθες Κυριακή, σε συνέντευξή του στο Βήμα, επέρριψε την ευθύνη για ενδεχόμενες τρίτες εκλογές στον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα βρίσκεται και αυτός σήμερα στο Ρέθυμνο, όπου και θα μιλήσει στις 8 το βράδυ στον Δημοτικό Κήπο της πόλης.

Τέλος, ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, που χθες από την Φθιώτιδα, ζήτησε ακόμα μια φορά την ενίσχυση του κόμματος, θα μιλήσει σήμερα στις 7μμ σε εκδήλωση με θέμα «Ποιος είναι ο δημιουργός του τουριστικού θαύματος;», που πραγματοποιεί η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ιρλανδία, Ισπανία και Νορβηγία αναγνώρισαν επισήμως το Κράτος της Παλαιστίνης

Ανδρουλάκης: Να παραιτηθεί άμεσα η Κεραμέως για το σκάνδαλο Ασημακοπούλου

Κωνσταντινούπολη: Μολότοφ στο ισραηλινό προξενείο για τη σφαγή στη Ράφα

Γάζα: Ισραηλινά τανκς προελαύνουν στο κέντρο της Ράφα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα