ΑΘΗΝΑ
13:31
|
12.05.2024
Φάτε «αγάπη μόνο» παιδιά, για τις αποχωρήσεις θα μιλήσουμε άλλη στιγμή.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Αγάπη μόνο*» απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου όταν οι δημοσιογράφοι του OPEN TV τη ρώτησαν για τις πρόσφατες αποχωρήσεις από το κόμμα της, μετά τα μαγειρέματα που έγιναν στα ψηφοδέλτια της «Πλεύσης Ελευθερίας» ώστε η δική της αγάπη, ο ηθοποιός Διαμαντής Καραναστάσης να ανέβει σε εκλόγιμη θέση παρακάμπτοντας άλλα μέλη του κόμματος.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά πλέοντας γερά πάνω στο σύννεφο φαντασιοπληξίας και μακιαβελισμού που της έδωσε η άνοδος του κόμματός της στις πρόσφατες εκλογές, η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» παρουσιάζει το μόρφωμά της ως ένα κόμμα «αγάπης», όχι μόνο για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά και παγκοσμίως.

Είμαστε το μόνο κίνημα στην Ελλάδα, και από τα λίγα στον κόσμο, που μιλάμε για την αγάπη. Η οποία διαχρονικά χτυπήθηκε και χτυπιέται και τώρα […]. Ο κόσμος καταλαβαίνει πολύ καλά ότι υπάρχει μία γυναίκα πολιτικός αρχηγός, που από την προηγούμενη εβδομάδα (ο κόσμος) απαντά ότι είναι καταλληλότερη πρωθυπουργός.

Δεν σταμάτησε εκεί, αλλά παρουσίασε την υποτιθέμενη «επίθεση» που της γίνεται -γιατί είναι γνωστό πως οποιαδήποτε κριτική γίνεται πλέον στο πλαίσιο της μεταπολιτικής θεωρείται αυτομάτως «επίθεση»- ως αναμενόμενη και επικαλέστηκε τον Χριστό, τον Μάλκολμ Χ, τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και τον Γκάντι, τονίζοντας πως όποιος μιλάει για αγάπη το πληρώνει.

Ότι η Ζωή πληρώνει, δηλαδή, την αγάπη της, σαν άλλος ακτιβιστής ή σαν άλλος Μεσσίας. Τρικυμία εν κρανίω γεμάτη σαχλές καρδούλες και ψεύτικα χαμόγελα ώστε να παραπλανηθεί ένα απολιτίκ μέρος του εκλογικού σώματος που στέκεται μόνο σε ονόματα και σκηνικές παρουσίες.

Αυτό, όμως, που δυστυχώς δεν ξέρουμε αν θα πληρώσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι το γεγονός ότι οι σαχλαμάρες για «αγάπη μόνο» δεν αποτελούν ούτε πολιτική θέση, ούτε πολιτική απάντηση σε όσα ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους.

Όχι ότι έχει να μας πει έστω δέκα θέσεις του κόμματός της, αλλά λέμε τώρα… Φάτε «αγάπη μόνο» παιδιά.

* Η ορίτζιναλ «Αγάπη μόνο» που βρήκε το λιμάνι του… στην ΕΛ.ΑΣ:

Και η Αγάπη που ακούμε… εμείς:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Στέφανος Κασσελάκης και οι άμαχοι αγνώστων λοιπών στοιχείων στη Ράφα

Ξεκίνησε η αποστολή των φακέλων για την επιστολική ψήφο

Εκλογική αναμέτρηση Σάντσεθ και αυτονομιστών στην Καταλονία

Τα Μισελ-άνοιους του Kosmo

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα