ΑΘΗΝΑ
13:47
|
01.05.2024
Η έρευνα εστιάζεται στα οικονομικά έως 10 μονών, ανάμεσά τους ορισμένες που σχετίζονται με το κόμμα Νίκη, καθώς παρουσιάζουν έντονη «εμπορική δραστηριότητα».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Φαίνεται τελικά πως δεν υπάρχει άβατο στο Άγιο Όρος για την «Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες» καθώς με εντολή του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπου Βουρλιώτη, έχει ξεκινήσει τον τελευταίο χρόνο σε βάθος έρευνα για τον εντοπισμό «μαύρου χρήματος» από ανίερες μπίζνες σε μονές του Αγίου Όρους.

Σε σημερινό ρεπορτάζ του  capital.gr   που επικαλείται «ασφαλείς πληροφορίες», η έρευνα εστιάζεται στα οικονομικά έως 10 (σε σύνολο 20) μονών (ανάμεσά τους και ορισμένες που σχετίζονται το ακραία συντηρητικό κόμμα Νίκη) που παρουσιάζουν έντονη «εμπορική δραστηριότητα». Η αρμόδια αρχή φέρεται μάλιστα πως έχει ήδη εντοπίσει στοιχεία «που μπορούν να αξιοποιηθούν» ενώ έχουν ανασυρθεί και υποθέσεις από το αρχείο.

Η έρευνα, πάντως αναμένεται να συνεχιστεί και μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, και τα αποτελέσματά της αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παράταση πληρωμής φόρων ως την Μεγάλη Πέμπτη, 2 Μαΐου

Στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ ο Κουτσούμπας

Αυξήθηκε και άλλο το 2023 η κερδοφορία της τουριστικής βιομηχανίας στην Ελλάδα

Δεκαπλάσια κέρδη για την Samsung έφερε η άνοδος στις τιμές των τσιπ μνήμης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα