ΑΘΗΝΑ
00:25
|
02.05.2024
Στη Σαλαμίνα σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην Κρήτη Τσίπρας και Κουτσούμπας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες των κομμάτων και οι περιοδείες των πολιτικών αρχηγών ανά την επικράτεια με το θερμόμετρο να ανεβαίνει λόγω Θράκης, καθώς μας χωρίζουν λιγότερες από δύο εβδομάδες πριν από την κάλπη της 25ης Ιουνίου.

Καθώς συνεχίζεται η αντιπαράθεση με επίκεντρο τη Ροδόπη και τις καταγγελίες από την πλευρά της ΝΔ ότι δύο υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίχθηκαν από το τουρκικό προξενείο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζει άνοδο στη Θράκη την επόμενη εβδομάδα, θα επισκεφθεί σήμερα τη Σαλαμίνα.

Χθες βρέθηκε σε Λέρο, Λειψούς, Αρκιούς και Πάτμο προτάσσοντας τα θέματα εθνικής ασφάλειας, ενώ πλησιάζοντας προς τις κάλπες προσδιορίζονται και οι μεγάλες συγκεντρώσεις της ΝΔ στα αστικά κέντρα. Αύριο Τετάρτη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στην Πάτρα. Θα ακολουθήσει στις 21 Ιουνίου η κεντρική ομιλία της Θεσσαλονίκης, ενώ η αυλαία θα πέσει στις 23 Ιουνίου, με την ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο Σύνταγμα.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το βάρος αυτές τις ημέρες πέφτει στην προσπάθεια να ανακτηθεί το χαμένο έδαφος στην Κρήτη. Η περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στο νησί ξεκίνησε χθες από τα Ανώγεια, όπου τόνισε πως «κάθε ψήφος προοδευτικού πολίτη που δεν θα πάει στον ΣΥΡΙΖΑ αντικειμενικά ευνοεί το σχέδιο του κ. Μητσοτάκη». Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, νωρίτερα είχε βρεθεί στα Ζωνιανά καθώς κατεβαίνει υποψήφιος και στο Ρέθυμνο,

Σήμερα ο κ. Τσίπρας θα είναι στην πόλη του Ρεθύμνου, στη συνέχεια στο Ηράκλειο, ενώ αύριο Τετάρτη θα επισκεφθεί το Λασίθι. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα επανέλθει στην Κρήτη την τελευταία εβδομάδα πριν την κάλπη για να επισκεφθεί τα Χανιά, στα οποία ακύρωσε το ταξίδι του χθες προκειμένου να συναντηθεί με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Ιωάννη Σαρμά.

Στην Κρήτη βρίσκεται και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης που χθες από το Ρέθυμνο κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ για να υπάρξει προοδευτική αντιπολίτευση και να πάψει να κυριαρχεί ο φόβος. Σήμερα ο κ.Ανδρουλάκης θα περιοδεύσει στο Ηράκλειο.

«Στις εκλογές ψηφίζουμε τις ζωές μας, ρίχνοντας στην κάλπη το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ. Μόνοι τους οι άλλοι, με τα κέρδη των ξενοδόχων, των τουριστικών ομίλων, των πλατφορμών και των αλυσίδων εστίασης. Και όλοι μας, όλοι εμείς, με το ΚΚΕ και τη δύναμη των πολλών, να φέρουμε τα πάνω – κάτω», τόνισε ο γγ της ΚΕ του ΚKE Δημήτρης Κουτσούμπας, χθες Δευτέρα, μιλώντας σε εκδήλωση για τους εργαζόμενους στον τουρισμό στο ξενοδοχείο «Τιτάνια».

Ο κ. Κουτσούμπας θα παραχωρήσει συνέντευξη σήμερα Τρίτη, στις 21.00, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «ΕΡΤ» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά.

Τέλος, ομιλία – συζήτηση με τους πολίτες του Ηρακλείου θα πραγματοποιήσουν στις 9 το βράδυ της ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη Γιάνης Βαρουφάκης, ο Κλέων Γρηγοριάδης, ο Μάριος Διονέλλης και η Νάντια Βαλαβάνη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Ενδοπαλαιστινιακές συνομιλίες συμφιλίωσης στο Πεκίνο

Ο Τραμπ μαλώνει τον Νετανιάχου ξανά για τις επιθέσεις της Χαμάς και τον πόλεμο στη Γάζα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα