ΑΘΗΝΑ
12:26
|
04.07.2024
Η εμφάνιση του Τραμπ έξω από δικαστήριο του Μαϊάμι αύξησε τις διαμαρτυρίες των υποστηρικτών του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αυξημένη ένταση επικρατεί τις τελευταίες ώρες απόψε έξω από δικαστήριο του Μαϊάμι, στο οποίο έχει οδηγηθεί ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μετά τη σύλληψή του νωρίτερα σήμερα καθώς αντιμετωπίζει 37 κατηγορίες για παράνομη διατήρηση απόρρητων κρατικών πληροφοριών, μυστικά για αμερικανικά πυρηνικά όπλα και τα στρατιωτικά σχέδια και μυστικά στενών συμμάχων των ΗΠΑ.

Ο επικεφαλής της μειοψηφίας των Ρεπουμπλικανών στη Γερουσία, Μιτς Μακόνελ αρνήθηκε να σχολιάσει την σύλληψη και τις διώξεις κατά του πρώην Προέδρου.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο πρώτος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ που συλλαμβάνεται και ασκούνται εναντίον δεκάδες διώξεις για τόσο σοβαρές κατηγορίες για τις οποίες δήλωσε απόψε πως είναι αθώος.

Έξω από το δικαστήριο του Μαϊάμι έχουν συγκεντρωθεί από νωρίς πολλές εκατοντάδες άτομα, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι υποστηρικτές του.

Το ίδιο διάστημα στο Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης Truth Social του πρώην προέδρου έγινε η παρακάτω ανάρτηση:

“ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΜΗ!!” ανέφερε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Truth Social. Για να προσθέσει μετά “ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ!!! ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΞΑΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ (MAGA)”

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αστάνα: Υπό διεξαγωγή η σύνοδος κορυφής της SCO- Επίσημα νέο μέλος η Λευκορωσία (upd)

Έρχεται κακοκαιρία στην Αττική-Ήχησε το 112

Το υπουργείο Παιδείας προχωρά σε 10.000 μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών

Συνομιλία Κασσελάκη με εργαζόμενους της «Αυγής»: Μας έκλεισες χωρίς να συζητήσουμε-Mea culpa (upd)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα