ΑΘΗΝΑ
12:37
|
05.05.2024
Χάκερς ή κακόγουστοι φαρσέρ μετέδωσαν την ψεύτικη είδηση του θανάτου της μέσω πλαστού λογαριασμού του υπηρεσιακού υπουργού Πολιτισμού στο Twitter.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Νάνα Μούσχουρη ζει παρά τις προσπάθειες των χάκερς ή κακόγουστων φαρσέρ να την «πεθάνουν» πριν την ώρα της διοχετεύοντας την δήθεν «είδηση» μέσα από ψεύτικο λογαριασμό του υπηρεσιακού υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργου Κουμεντάκη στο Twitter.

Η εξέλιξη κατά ορισμένους παράγοντες του υπουργείου Πολιτισμού δεν αποκλείεται να σχετίζεται με την κακόβουλη επίθεση χάκερς που δέχθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί η ιστοσελίδα του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, θέτοντάς την εκτός λειτουργίας επί ώρες.

Έτσι, όπως αποδεικνύεται, η Νανά Μούσχουρη όχι μόνο είναι ζωντανή αλλά και δραστήρια, καθώς αυτή την περίοδο ετοιμάζει έκθεση μαζί με την Μπριζίτ Μακρόν, σύζυγο του Προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.

Αργότερα σήμερα το απόγευμα, το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού εξέδωσε ανακοίνωση που επιβεβαιώνει πως ο υπηρεσιακός υπουργός δεν διαθέτει λογαριασμό στο Twitter.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Απεβίωσε η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

«Ο τρελός του χωριού»: Η σκοτεινή όψη της ελληνικής υπαίθρου μέσα σε μια φωτογραφία

Όχι άλλη τοξικότητα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα