ΑΘΗΝΑ
11:11
|
03.05.2024
Ολοκληρώνει την περιοδεία του στην Κρήτη ο Αλέξης Τσίπρας. Τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα παρουσιάζει ο Ανδρουλάκης στην Αθήνα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με υψηλούς τόνους στο επίπεδο της κομματικής αντιπαράθεσης, αλλά με άπνοια στις τάξεις των ψηφοφόρων συνεχίζεται η πορεία προς τις κάλπες της 25ης Ιουνίου.

Χαρακτηριστικό των πνευμάτων είναι ότι παρότι τα θέματα που βάζουν στην ατζέντα τα κόμματα είναι σημαντικά και εναλλάσσονται συνεχώς, από την υγεία και το ΕΣΥ, έως τα εθνικά θέματα και τη Θράκη, και από τα κοστολογημένα ή μη προγράμματα έως την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, τα πνεύματα μέσα στην κοινωνία είναι τέτοια που δεν εμπνέουν μεγάλες συγκεντρώσεις και ενδιαφέρον των πολιτών.

Παρόλα αυτά οι πολιτικοί αρχηγοί συνεχίζουν απτόητοι το πρόγραμμά τους, ελπίζοντας να εμπνεύσουν, να κινητοποιήσουν, να συγκινήσουν και να πάρουν αντίστοιχα κέρδη από τις κάλπες.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης που στη χθεσινοβραδινή του συνέντευξη στο STAR, υποστήριξε για μια ακόμα φορά ότι ο πληθωρισμός στα τρόφιμα είναι ευρωπαϊκό και όχι ελληνικό φαινόμενο και υποσχέθηκε νέες αυξήσεις μισθών, θα μιλήσει σήμερα στην πρώτη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ στην πλατεία Τριών Συμμάχων στην Πάτρα.

Ο κ. Μητσοτάκης κράτησε στην επικαιρότητα και το θέμα της Θράκης, ζητώντας από τους δύο υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη και την Ξάνθη να δηλώσουν πως σέβονται τη Συνθήκη της Λωζάνης και ότι υπηρετούν μόνο τα συμφέροντα της μουσουλμανικής μειονότητας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας ολοκληρώνει σήμερα την περιοδεία του στην Κρήτη με επισκέψεις στο νοσοκομείο και την αγορά της Ιεράπετρας ενώ αργότερα θα απευθυνθεί σε πολίτες στον παραλιακό πεζόδρομο της Σητείας.

Κατά την χθεσινή του επίσκεψη στο Ηράκλειο ο κ. Τσίπρας μίλησε σε εκδήλωση για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και τον τουρισμό, στο Αίθριο του Πολιτιστικού Κέντρου της πόλης, υποστηρίζοντας ότι το πρόβλημα είναι το «στρεβλό μοντέλο ανάπτυξης το οποίο προωθούν η ΝΔ και τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, ένα μοντέλο ανάπτυξης που καταδικάζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο περιθώριο και επιδιώκει την εξαφάνισή τους».

Η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα θα απασχολήσει σήμερα και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη, καθώς στις 4 το απόγευμα αναμένεται να παρουσιάσει τις σχετικές θέσεις του κόμματός του, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο αμφιθέατρο της ΓΣΕΒΕΕ. Στις 20:15 ο κ. Ανδρουλάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στη δημοσιογράφο Μάρα Ζαχαρέα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού STAR.

Χθες, ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στην Κρήτη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κατηγόρησε ξανά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για «επικίνδυνους τυχοδιωκτισμούς» στα εθνικά θέματα και τόνισε ότι «όλοι οι Έλληνες βουλευτές πρέπει να σέβονται τη συνθήκη της Λωζάνης, είτε χριστιανοί είτε μουσουλμάνοι».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Eurovision: Θα αφαιρέσουν παλαιστινιακές σημαίες και σύμβολα στο κοινό

Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατά Μητσοτάκη και άλλων πολιτικών

Η διακοπή των σχέσεων Τουρκίας-Ισραήλ και τι μπορεί να σημαίνει

Εργατική Πρωτομαγιά με 191 νεκρούς εν ώρα εργασίας στην Ιταλία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα