ΑΘΗΝΑ
07:48
|
07.05.2024
Ο άνδρας απειλούσε να πυροδοτήσει εκρηκτικά που είχε βάλλει σε διάφορα σημεία του σπιτιού του, επειδή ήθελαν να τον συλλάβουν οι αστυνομικοί.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνελήφθη, μετά από πολύωρη διαπραγμάτευση, ο άνδρας που είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του από νωρίς το πρωί στον Πύργο Κισσάμου Κρήτης απειλώντας να το ανατινάξει επειδή επιχείρησαν να τον συλλάβουν αστυνομικοί με εντολή της εισαγγελίας Χανίων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Νέα Κρήτη, ο άνδρας φώναξε στους αστυνομικούς:

«Έχω κλειδώσει τη μητέρα μου και τη γυναίκα μου στην κουζίνα. Θα ανατινάξω το σπίτι. Έχω κλειδώσει τη μητέρα μου και τη γυναίκα μου στην κουζίνα. Την αδερφή μου με τα παιδιά από τον πάνω όροφο του έδιωξα. Είχα λατομείο και έχω εκρηκτικά πάνω μου αλλά και σε όλο το σπίτι και θα το ανατινάξω. Βγήκα από τον ΟΚΑΝΑ είμαι καθαρός από πρέζα αλλά θέλουν να με μπλέξουν με κοκαΐνη… Αυτή είναι η τελευταία μέρα που ζω. Θα τους τινάξω και θα αυτοκτονήσω».

Γιατί ήθελαν να τον συλλάβουν

Η εντολή από την Εισαγγελία Χανίων για τη σύλληψή του άνδρα που έγινε γνωστός με τα αρχικά Β.Π. δόθηκε επειδή απειλούσε εισαγγελείς και άλλους δικαστικούς. ΄Οταν ήρθαν το πρωί οι αστυνομικοί στο σπίτι του για να τον συλλάβουν, βγήκε έξω κρατώντας στο ένα χέρι μαχαίρι και στο άλλο ένα μασούρι δυναμίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, ο διοικητής ενημέρωσε το Αρχηγείο και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, τα ΕΚΑΜ και διαπραγματευτές. Οι διαπραγματεύσεις γίνονταν με τη σύζυγό του.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει συλληφθεί πολλές φορές για υποθέσεις που σχετίζονται με ναρκωτικά, είναι και ο ίδιος χρήστης, ενώ αντιμετωπίζει και ψυχιατρικά προβλήματα. Το ζευγάρι έχει ένα παιδί το οποίο δε βρισκόταν στο σπίτι.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τι πραγματικά συμβαίνει στη «Γη των όρθιων ανθρώπων»;

Αρμενία: Μεγάλη αντικυβερνητική διαδήλωση

Δανία: Χιλιάδες διαδηλώνουν υπέρ της Παλαιστίνης

Ακυρώνεται η τελετή αποφοίτησης στο Κολούμπια λόγω κινητοποιήσεων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα