ΑΘΗΝΑ
14:25
|
26.06.2024
Εκτός εκλογών έμεινε, με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλου Μαρινάκη, ο υποψήφιος Σπήλιος Κρικέτος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλος ένας υποψήφιος βουλευτής του κόμματος. Πρόκειται για τον Σπήλιο Κρικέτο που έκανε νωρίτερα σε τηλεοπτικό σταθμό απαράδεκτες δηλώσεις σε βάρος μεταναστών που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα.

Η απόφαση διαγραφής του από τα ψηφοδέλτια ανακοινώθηκε απόψε από τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Παύλο Μαρινάκη, επισημαίνοντας:

«Με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλου Μαρινάκη, ο υποψήφιος βουλευτής, Σπήλιος Κρικέτος διαγράφεται από τη Νέα Δημοκρατία. Απόψεις, όπως αυτές που εξέφρασε ο Σπήλιος Κρικέτος δεν έχουν καμία θέση στο κόμμα μας.

Διαγράφηκε από τη ΝΔ ο υποψήφιος βουλευτής Σπήλιος Κρικέτος - Radar.gr |  Radar.gr

Η κυβέρνηση της ΝΔ εφάρμοσε μια αυστηρή αλλά δίκαιη μεταναστευτική πολιτική, με φύλαξη των συνόρων αλλά με προστασία της ανθρώπινης ζωής, διασώζοντας χιλιάδες ανθρώπους που κινδύνευαν στη θάλασσα και δίνοντας τέλος σε κολαστήρια όπως αυτό της Μόριας. Δηλώσεις μίσους και ρατσισμού είναι εκτός του αξιακού πλαισίου της ΝΔ».

Τι είπε ο Κρικέτος;

Ο Κρικέτος μιλώντας χτες βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra  αφού είπε  ότι «δεν χωράνε άλλοι μετανάστες στην Ελλάδα» ακολούθως πρόσθεσε πως η Ελλάδα «δεν μπορεί να τους ζήσει», προσθέτοντας: «Πού θα εργαστούν όλοι αυτοί οι άνθρωποι, που μένουν αυτοί οι άνθρωποι; Πού δουλεύουν, πού βγάζουν χρήματα για να ζήσουν; Πουθενά. Σε κλοπές είναι κάθε μέρα οι περισσότεροι και είναι γεμάτα τα αστυνομικά τμήματα… Το ναυάγιο μας έχει συνταράξει όλους, δεν θα μπει σε καμία ζυγαριά με τα υπόλοιπα».

Μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απαίτησε την άμεση αποπομπή του Σπ. Κρικέτου από τους εκλογικούς καταλόγους επικρίνοντας σφόδρα τον «ρατσιστικό οχετό που ξεστόμισε».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος

Συμφώνησε να παραδεχτεί την ενοχή του για την κατηγορία τής κατασκοπείας και θα επιστρέψει στην Αυστραλία μετά από την πολύχρονη καταδίωξη που υπέστη.
ΣΥΝΑΦΗ

Πυρκαγιά σε εργοστάσιο στο Μοσχάτο- Ήχησε το 112

Μήνυμα Μητσοτάκη προς ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας: Λιγότερα λάθη, περισσότερη προσπάθεια

Ποινική δίωξη στον δημοσιογράφο για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

Ρωσία: Δεν αναγνωρίζει τα εντάλματα σύλληψης κατά Σοϊγκού και Γερασίμοφ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα