ΑΘΗΝΑ
08:48
|
03.05.2024
Σε τι αναφέρεται το… μεταδοτικό «Padam Padam» και το νέο ρεκόρ της Αυστραλής βασίλισσας της ποπ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Κάιλι Μινόγκ επέστρεψε στα μουσικά δρώμενα και μάλιστα όσο πιο δυναμικά μπορούσε καθώς το νέο σόλο single της μπήκε στο top 10 των βρετανικών charts. Το ολοκαίνουργιο «Padam Padam» είναι το πρώτο single της Αυστραλής βασίλισσας της ποπ, το οποίο μπαίνει στα charts μετά το «All The Lovers» του 2010 που είχε φτάσει στο νούμερο 3 του βρετανικού top 10.

Με το «Padam Padam» η Κάιλι Μινόγκ κατορθώνει να γίνει μία από τις μόλις τέσσερις καλλιτέχνιδες, οι οποίες έχουν κερδίσει μια θέση στο βρετανικό top 10 σε διάστημα πέντε δεκαετιών. Οι άλλες τρεις είναι η Σερ, η Λούλου και η Νταϊάνα Ρος.

Το single έγινε αρχικά viral στο TikTok και η επιτυχία του εξέπληξε όλη την ομάδα της Αυστραλής περφόρμερ. «Δεν το περιμέναμε», είπε η Κάιλι Μινόγκ σε ραδιοφωνική εκπομπή του BBC, «Το λατρέψαμε ως ομάδα, αλλά το πώς εκτινάχθηκε μας άφησε άφωνους», πρόσθεσε.

Το «Padam Padam» είναι ήδη επιτυχία στην Ιρλανδία, στην Ολλανδία, στην Αργεντινή, στη Χιλή, στη Γερμανία, στο Ελ Σαλβαδόρ, στη Νέα Ζηλανδία και φυσικά στην πατρίδα της Αυστραλία.

Σύμφωνα με τη Μινόγκ το «Padam Padam» είναι εμπνευσμένο από την ομότιτλη επιτυχία της Εντίτ Πιάφ και μιμείται… τους χτύπους της καρδιάς. Ωστόσο, από την κυκλοφορία του single τον περασμένο μήνα, η λέξη «Padam» έχει μπει στο λεξιλόγιο των φαν του, ειδικά κατά τη διάρκεια του μήνα Pride, και πια χρησιμοποιείται αντί … του γεια, του αντίο, έως μιας φωνητικής κατάφασης αντί του Ok. «Πάμε για καφέ;»… «Padam»…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ένα νέο προηγούμενο: Για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν

Αποκαλύφθηκε το πρόσωπο γυναίκας Νεάντερταλ 75.000 ετών

Κατεδάφιση Σοβιετικού Μνημείου στην Ουκρανία

Κυβερνητική εμπλοκή στην… εμφιλοχώρηση Ινδών μεγιστάνων στην Ακρόπολη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα