ΑΘΗΝΑ
00:29
|
28.04.2024
Σε απόλυτη σύγχυση το κοινό και οι χρήστες στο Twitter. Τραβηγμένη από τα μαλλιά η δικαιολόγηση από τον Λευκό Οίκο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έκλεψε πάλι την παράσταση σε χθεσινή δημόσια εμφάνισή του ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν. Αυτή τη φορά δεν έπεσε… αλλά υπέπεσε σε γλωσσικό ολίσθημα, το οποίο δε σώζεται από όπου κι αν το πιάσεις.

Μιλώντας σε συνέδριο για τον περιορισμό της οπλοκατοχής στο Κονέκτικατ ο Αμερικανός πρόεδρος έκλεισε λέγοντας: «Ο Θεός να σώζει τη Βασίλισσα» (God Save the Queen) αντί του σαφώς πιο ντόπιου «Ο Θεός να ευλογεί την Αμερική».

Η αναπληρώτρια γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου, Ολίβια Ντάλτον, προσπάθησε να «μπαλώσει» το λάθος υποστηρίζοντας ότι ο 80χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ απευθυνόταν σε κάποιο άτομο στο κοινό, προφανώς βρετανικής καταγωγής. Από την άλλη έχει πια καιρό που οι Βρετανοί κήδεψαν τη βασίλισσά τους Ελισάβετ Β΄ και ενθρόνισαν τον γιο της, Κάρολο τον Γ΄. Και ο Τζο Μπάιντεν ήταν στην κηδεία!

Η νέα γκάφα έδωσε τροφή για νέα πικρόχολα ως προς την υγεία, την καταλληλότητα και τας φρένας του Μπάιντεν, ο οποίος θα διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία το 2024. Πρώτοι και καλύτεροι οι πολιτικοί αντίπαλοί του, Ρεπουμπλικανοί.«Ο Τζο Μπάιντεν τα έχει χάσει», σχολίασε ο Λίο Τέρελ στο Fox News.

Η συνέχεια στο Twitter:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Γερμανία είναι χλιαρή στην ιδέα της Κίνας για διεθνή έρευνα για τις εκρήξεις του Nord Stream

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας»

Βελόπουλος: Προσβλητικές οι δηλώσεις Μητσοτάκη για καλές θέσεις εργασίας και υψηλές αμοιβές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα