ΑΘΗΝΑ
11:46
|
17.05.2024
Απαίτησαν από την Κωνσταντοπούλου να ζητήσει συγνώμη ή να ανακαλέσει, κατηγορώντας την για αλαζονεία που όταν βρίσκεται σε πανικό «ξερνάει βρωμιά».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έντονα συναισθήματα απογοήτευσης και αδικίας από τον παραγκωνισμό τους στις εκλογικές λίστες των καλπών της 25ης Ιουνίου εξέφρασαν σήμερα σε συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα τρεις από τους 11 υποψήφιους του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου που εγκατέλειψαν το κόμμα.

Τα απογοητευμένα πρώην στελέχη και υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος που μπήκαν σε μη εκλόγιμες θέσεις στα νέα ψηφοδέλτια μολονότι είχαν φέρει στο κόμμα χιλιάδες ψήφους στις εκλογές της 21ης Μαΐου, κατηγόρησαν την Κωνσταντοπούλου για «αντιδημοκρατική συμπεριφορά». Πρόκειται για τους:

  • _Μαργαρίτα Καζάκου, που ήταν αντιδήμαρχος Περάματος και έπεσε στη μάχη των σταυρών στην Β Πειραιά όπου και πήρε 4,401 ψήφους.
  • _ Όλγα Δάλλα δικηγόρος που είχε συμμετάσχει στο κίνημα «δεν πληρώνω» και έχει αναπηρία κατά 70% λόγω της πολλαπλής σκλήρυνσης κατά πλάκας.
  • _Χρύσα Διαμαντοπούλου, ηθοποιός που αναδείχθηκε στην πρώτη θέση στις εκλογές της 21ης Μαΐου στον βόρειο τομέα.
  • _Ο Τζανής Γκουσκός, που δεν εκλέχθηκε στις εκλογές του Μαΐου αλλά αποχώρησε όταν είδε την αλλαγή στις λίστες.

Οι τέσσερις είπαν πως τους χρησιμοποίησε σαν «λαγούς» για να φέρουν ψήφους στο κόμμα  μέχρι να δει «πού θα κάτσει η μπίλια».

Εξήγησαν πως έδωσαν τη συνέντευξη Τύπου για να απαντήσουν στις κατηγορίες της πρώην αρχηγού τους πως δηλαδή θα μπορούσαν να φυλλορροήσουν σε άλλα κόμματα, ότι ήταν τεμπέληδες ή ακόμα και προδότες.

Απαίτησαν από την Κωνσταντοπούλου να ζητήσει συγνώμη ή να ανακαλέσει, κατηγορώντας την για αλαζονεία που όταν βρίσκεται σε πανικό «ξερνάει βρωμιά».

Επιπλέον κάλεσαν τους ψηφοφόρους τους να μην τους ψηφίσουν και ας είναι ακόμη τα ονόματα τους στις λίστες, εξηγώντας πως δεν μπορούσαν να αφαιρέσουν το όνομα τους από τις λίστες, διότι όταν ενημερώθηκαν για τις αλλαγές, είχε παρέλθει η ημερομηνία που είχε θέσει ως καταληκτική για τέτοιο θέμα ο Άρειος Πάγος.

΄Όπως ανέφεραν (συνειδητοποιώντας το, όπως φάνηκε, με μεγάλη καθυστέρηση…), η Πλεύση Ελευθερίας δεν διαθέτει πρόγραμμα, ούτε θέσεις και η γραμμή του κόμματος είναι «όπου φυσάει ο άνεμος». Όπως είπαν χαρακτηριστικά, η Πλεύση Ελευθερίας δεν πάει «ούτε δεξιά, ούτε αριστερά».

Τέλος, οι πρώην υποψήφιοι θέλησαν να απαντήσουν στους αθλητικούς όρους που χρησιμοποιεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου στέλνοντας το ακόλουθο μήνυμα προς την ίδια: «Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΗΠΑ: Σε δίωρη ανάκριση του FBI υποβλήθηκε ο Ισραηλινός ιστορικός Ιλάν Παπέ

Η Ισπανία αρνείται άδεια ελλιμενισμού σε πλοία που μεταφέρουν όπλα στο Ισραήλ

11χρονα γενέθλια της ΒΙΟΜΕ στις 17 και 18 Μαΐου

Για το Μουσείο η πενθήμερη εργασία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα