ΑΘΗΝΑ
07:44
|
02.05.2024
Δήλωση του συντονιστή της εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά τα «πίσω-μπρος» των Σκυλακάκη και Πλεύρη για τις υποσχέσεις του κόμματός τους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Η κρυφή ατζέντα της ΝΔ κάθε μέρα αποκαλύπτεται», «το μόνο που μένει στον κ. Μητσοτάκη είναι να βγει και να πει στον ελληνικό λαό: ‘Συγγνώμη, σας εξαπάτησα’», τονίζει ο συντονιστής της εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Διονύσης Τεμπονέρας, για τις προεκλογικές εξαγγελίες της ΝΔ.

Αναλυτικά ο κ. Τεμπονέρας αναφέρει:

Ο κ. Μητσοτάκης δηλώνει ότι όλες οι προεκλογικές εξαγγελίες της ΝΔ είναι ενταγμένες στο πρόγραμμα σταθερότητας. Ο κ. Σκυλακάκης χθες, αφού τον διέψευσε και δήλωσε ότι δεν είναι ενταγμένες, μετά προσπάθησε ανεπιτυχώς να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Το ίδιο έκανε και ο κ. Πλεύρης σήμερα για τις δήθεν 10.000 προσλήψεις στην Υγεία, που τελικά θα είναι απλά αντικαταστάσεις όσων συνταξιοδοτούνται, με το ΕΣΥ να παραμένει χωρίς ενίσχυση.

«Το ερώτημα είναι απλό», συνεχίζει ο συντονιστής της εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και εξηγεί: «Ποιος λέει την αλήθεια και ποιος ψέματα; Αν λέει ψέματα ο κ. Σκυλακάκης, τότε η ΝΔ πρέπει να τον αποδοκιμάσει και να τον αποσύρει από τα ψηφοδέλτιά της. Δεν θα το κάνει όμως, γιατί είπε την αλήθεια. Το μόνο που μένει στον κ. Μητσοτάκη είναι να βγει και να πει στον ελληνικό λαό: ‘Συγγνώμη, σας εξαπάτησα’. Η κρυφή ατζέντα της ΝΔ κάθε μέρα αποκαλύπτεται. Η ψήφος του ελληνικού λαού όμως δεν είναι λευκή επιταγή», κατέληξε ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Ισραήλ απειλεί με αντίποινα ενάντια της Παλαιστινιακής Αρχής λόγω Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου

Εργατική Πρωτομαγιά: Αγώνας για δικαιώματα και λευτεριά στην Παλαιστίνη

Κωνσταντινούπολη: Εκατοντάδες συλλήψεις και χημικά στην πορεία για την Εργατική Πρωτομαγιά

Κυβερνητική εμπλοκή στην… εμφιλοχώρηση Ινδών μεγιστάνων στην Ακρόπολη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα