ΑΘΗΝΑ
17:16
|
01.05.2024
Στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης και στην Πάτρα ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς κορυφώνεται η προεκλογική δραστηριότητα των πολιτικών αρχηγών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με τις κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και του ΚΚΕ σήμερα στην Αθήνα, αλλά και της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη και το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Πάτρα, κορυφώνεται η προεκλογική δραστηριότητα των κομμάτων, τέσσερις ημέρες πριν τις κάλπες της 25ης Ιουνίου.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει σήμερα στις 8 το βράδυ, σε εκδήλωση του κόμματος στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης (άγαλμα Μεγ. Αλεξάνδρου), ενώ νωρίτερα θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, επιστρέφοντας από τα Χανιά, όπου χθες Τρίτη προειδοποίησε για ένα «ανεξέλεγκτο καθεστώς και μια δημοκρατία τύπου Όρμπαν» σε περίπτωση διευρυμένης νίκης της ΝΔ, θα μιλήσει σήμερα στις 8 το βράδυ στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος, στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας.

Από την Πάτρα εξέπεμψε χθες το κεντρικό του μήνυμα ότι «η δημοκρατική παράταξη θα είναι ξανά ο γνήσιος προοδευτικός ισχυρός αντίπαλος απέναντι στη ΝΔ», ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος στις 8 απόψε το βράδυ θα μιλήσει στην κεντρική πολιτική συγκέντρωση του κόμματος στην Αθήνα, στην πλατεία Ασωμάτων στο Θησείο.

Τέλος, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει στις 8.30 το βράδυ στο Σύνταγμα, από το βήμα της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του κόμματος στην Αθήνα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Ενδοπαλαιστινιακές συνομιλίες συμφιλίωσης στο Πεκίνο

Ο Τραμπ μαλώνει τον Νετανιάχου ξανά για τις επιθέσεις της Χαμάς και τον πόλεμο στη Γάζα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα