ΑΘΗΝΑ
14:18
|
09.05.2024
Στην Λαμία, θα μιλήσει σήμερα το βράδυ ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Να ψηφίσουν την Κυριακή και να ψηφίσουν το ΚΚΕ ήταν η προτροπή, προς τους νέους και όχι μόνο, του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα που μίλησε το πρωί της Πέμπτης στο Open, λίγες ώρες πριν την προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος, απόψε στις 21:00, στην πλατεία Ελευθερίας, στην Λαμία

Όσο πιο ψηλά γίνεται να βγει την Κυριακή το ΚΚΕ, που είναι μπροστά στους αγώνες, τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, σημειώνοντας ότι πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση είναι μόνο το Κομμουνιστικό Κόμμα. Αναφερόμενος στον αρνητικό συσχετισμό, σημείωσε ότι «έχει ο καιρός γυρίσματα» και πως μπορεί να αλλάξει καθώς φαίνεται ένα αχνό ρεύμα αμφισβήτησης στη νεολαία και στα εργατικά – λαϊκά στρώματα, «ένας κόσμος που ψάχνεται και αναζητά λύσεις και οράματα» κι αυτό, πρόσθεσε, είναι το πιο παρήγορο και κρίσιμο ζήτημα.

Το ΚΚΕ, υπογράμμισε, είναι η δύναμη που δείχνει τον δρόμο ώστε ο ίδιος ο λαός να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων. 

Σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση και ως αντιπολίτευση έκανε ζημιά «καθώς απογοήτευσε έναν κόσμο», τονίζοντας ωστόσο πως επειδή κάποιος απογοητεύτηκε «από ένα γιαλαντζί αριστερό κόμμα», δεν πρέπει να επιλέγει ένα συντηρητικό. 

Αναφερόμενος στο Ταμείο Ανάκαμψης, σημείωσε ότι είναι ένα υπερμνημόνιο όπως έχει παραδεχθεί και ο Κ. Μητσοτάκης και σημείωσε ότι «δεν είναι ένα σακούλι που η Ε.Ε. μοιράζει λεφτά, είναι λεφτά των λαών που σαν δανεικά θα εκταμιευθούν προς τους επιχειρηματικούς ομίλους με επαίσχυντους όρους και προαπαιτούμενα που θα επιβαρύνουν τον λαό».

Μίλησε ακόμα για «κόμματα μιας χρήσης που κάνουν τη δουλίτσα για το σύστημα και εξαφανίζονται» και ειδικά για το κόμμα της Ζ. Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι «με καρδούλες και αγαπησιάρικες νότες δεν λύνονται τα προβλήματα του λαού» και ότι απουσίαζε από τις λύσεις τους για 4 χρόνια. 

Αναφέρθηκε, τέλος, και σε μορφώματα που» εργαλειοποιούν το θρησκευτικό συναίσθημα του λαού και πλασάρουν αντιδραστικές, ανατριχιαστικές θέσεις», φωτογραφίζοντας την Νίκη.

Πηγή: 902.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

12 τραγούδια για την Παλαιστίνη

Το μήνυμα για τερματισμό του πολέμου στη Γάζα και λευτεριά στην Παλαιστίνη προσπαθούν να περάσουν μέσα από τη μουσική 12 γνωστοί καλλιτέχνες.
ΣΥΝΑΦΗ

Νέες επιθέσεις σε πλοία ανέλαβαν οι Χούθι της Υεμένης

ΛΑΡΚΟ: Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για την απόλυση των εργαζομένων- Κινητοποίηση στο Σύνταγμα την Παρασκευή

Διαχρονικά στη σωστή πλευρά της ιστορίας

Ουκρανία: Ρώσοι χάκερς μετέδωσαν μηνύματα για την Ημέρα της Νίκης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα