ΑΘΗΝΑ
22:33
|
27.04.2024
Ρε κόουτς, εδώ μας ξήλωσαν όλο το γήπεδο και εσύ ψάχνεις τον έκτο παίκτη; #Ώπα_Φαίδων
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εάν το είχατε άγχος, να σας ενημερώσουμε ότι ο κύριος Ομπάμα και η φαμίλια του (ξανά) ήρθαν στην Ελλάδα, (ξανά) επισκέφθηκαν την Ακρόπολη, αλλά αυτή τη φορά όχι μόνο ήρθε αδιάβαστος, αλλά και όπως φαίνεται ή μας τρόλαρε ή παίζει με τον πόνο μας ή απλά ο άνθρωπος είναι πέρα για πέρα ανενημέρωτος.

Θαυμάζοντας λοιπόν, για ακόμα μια φορά η οικογένεια Ομπάμα τον Παρθενώνα, το Ερέχθειο, λίγο αργότερα το Μουσείο Ακρόπολης, τις αρχαιότητες μέσα σε αυτό, όπως φάνηκε έκανε μεγάλη εντύπωση στον κύριο Μπαράκ η κενή θέση της μιας Καρυάτιδας (η οποία βρίσκεται στο Βρετανικό Μουσείο εδώ και κάτι χρόνια!) και ρώτησε γεμάτος απορία:

«Γιατί δεν ζητάτε και την έκτη Καρυάτιδα;».

Βρε Μπαράκ μου, κοίτα να δεις που όλο το σκεφτόμασταν και όλο το ξεχνούσαμε να το ζητήσουμε από τον κ. Φίσερ!

Obama What GIF - Obama What Seriously GIFs

Εδώ, το 2016 μας είχες εντυπωσιάσει με την ομιλία σου περί Δημοκρατίας, Αριστοτέλη, Πλάτωνα (καλά το κόβω) και τώρα πώς μα γείωσες έτσι; Ρε κόουτς, όπως λέει και μια φίλη, και με πέντε Κόρες… κάνουμε ομάδα, τι να την κάνουμε την έκτη; Εδώ λέμε μας έχουν ξηλώσει όλο το… γηπεδάκι!

Yo Plato GIF - Yo Plato Rucka Rucka Ali GIFs

Αλλά γιατί κοροϊδεύουμε τον Ομπάμα, πριν δούμε τι απάντησε σε αυτή την απίστευτα χιουμοριστική ερώτηση ο δικός μας, ο κ. Σταμπολίδης, διευθυντής του Μουσείου Ακρόπολης; Μέγα λάθος μας!

«Εμείς επικεντρωνόμαστε μόνο στα Παρθενώνεια Γλυπτά».

Ιδού! Ιδού η απάντηση-κόλαφος από τον διευθυντή του Μουσείου Ακρόπολης, που εκ των πραγμάτων πρόκειται για έναν καταξιωμένο αρχαιολόγο. Ατόπημα; Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι πρόκειται για ατόπημα μια τέτοια απάντηση σε μια τόσο χαζούλα ερώτηση (συγγνώμη κυρ Μπαράκ μου). Γιατί εάν δεν πρόκειται για μια βιαστική απάντηση, όχι μόνο δεν χρειάζεται να κάνουμε αγώνα για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, αλλά οι φίλοι μας οι Βρετανοί δεν θα μας δώσουν πίσω ούτε τις προθήκες από τις ελληνικές αρχαιότητες, που βρίσκονται στο Μουσείο τους.

Μπράβο Φαίδων!

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Γερμανία είναι χλιαρή στην ιδέα της Κίνας για διεθνή έρευνα για τις εκρήξεις του Nord Stream

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας»

Βελόπουλος: Προσβλητικές οι δηλώσεις Μητσοτάκη για καλές θέσεις εργασίας και υψηλές αμοιβές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα