ΑΘΗΝΑ
00:04
|
20.09.2024
Με την κεντρική συγκέντρωση της ΝΔ στην Αθήνα και του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Θεσσαλονίκη, πέφτει απόψε η αυλαία της προεκλογικής περιόδου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κυβερνώντος κόμματος στην Αθήνα και του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Θεσσαλονίκη, πέφτει απόψε, όπως είθισται, η αυλαία των προεκλογικών συγκεντρώσεων ενόψει των εκλογών της Κυριακής.

«Ο μεγάλος αντίπαλός μας στην κάλπη είναι ο εφησυχασμός και αυτή η αίσθηση ότι το αποτέλεσμα έχει προεξοφληθεί. Τίποτα δεν έχει προεξοφληθεί», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης χθες το βράδυ μιλώντας στο Mega, μήνυμα που αναμένεται να επαναλάβει και απόψε, 36 περίπου ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, στις 8 το βράδυ, από το βήμα της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του κόμματος στο Σύνταγμα.

Την ίδια ώρα, στις 8 το βράδυ, στη Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσει η ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα στην Α΄ προβλήτα του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, με τα πυρά να συγκεντρώνονται, όπως αναμένεται, στην αποδυνάμωση της ΝΔ. Όπως, άλλωστε τόνισε και χθες από την Πάτρα ο κ. Τσίπρας, κάνοντας λόγο για την ανάγκη να «μπει φρένο στη δημιουργία ενός ανεξέλεγκτου καθεστώτος», ο κ. Μητσοτάκης δεν πρέπει να έχει «λευκή επιταγή τη Δευτέρα».

Στο νοτιότερο άκρο της Ελλάδας, στην Κρήτη, την ίδια ακριβώς ώρα, στις 8 το βράδυ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, από τον τόπο καταγωγής του και την περιφέρεια που κατέρχεται υποψήφιος, θα απευθυνθεί για τελευταία φορά πριν ανοίξουν οι κάλπες στους πολίτες. Στόχος, όπως τον περιέγραψε χθες το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ την Κυριακή για να τελειώνουμε «με τον μηχανισμό του φόβου για τα χειρότερα». «Θα έχουμε σε πρώτη φάση μια ισχυρή, αξιόπιστη, προοδευτική αντιπολίτευση και σε δεύτερη φάση μια κυβερνητική, σοσιαλδημοκρατική επιλογή της σύγχρονης Κεντροαριστεράς» τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.

Τέλος, μισή ώρα αργότερα, στις 8.30, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, θα ανέβει στο βήμα της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του κόμματος, στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, ζητώντας -όπως και χθες από την Φθιώτιδα όπου και κατεβαίνει υποψήφιος- «να ενισχυθεί το ΚΚΕ για να πρωτοστατεί στους εργατικούς λαϊκούς αγώνες».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Απαγόρευση καπνίσματος και σε εξωτερικούς χώρους σχεδιάζει η Ε.Ε.

Η Ε.Ε. θα δώσει 10 δισ. ευρώ στους πλημμυροπαθείς της κεντρικής Ευρώπης

Πόντιος Πιλάτος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ο Στόλτενμπεργκ

Δημοσκόπηση MRB: Νίκη Κασσελάκη αλλά στην πέμπτη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα