ΑΘΗΝΑ
17:29
|
06.10.2024
Αντίπαλοί μας είναι τα προβλήματα, όχι τα άλλα κόμματα, είπε στη συνέχεια χαρακτηρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ κόμμα που ανήκει στο παρελθόν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Ζητάμε την εντολή του λαού για μια αυτοδύναμη Ελλάδα. Αυτοδύναμη ΝΔ, αυτοδύναμη Ελλάδα» είπε στην έναρξη της ομιλίας του ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην πρώτη συγκέντρωση του κόμματος στο Σύνταγμα έπειτα από περίπου μιάμιση δεκαετία.Πρόσθεσε πως έως ότου γίνουν οι εκλογές το κόμμα του έχει ως «μεθαύριο στις 7.00 το απόγευμα, σύμμαχο τον ενθουσιασμό και αντίπαλο τον εφησυχασμό».

Σε επόμενο σημείο κάλεσε τους υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας σε περαιτέρω συσπείρωση λέγοντας:

«Στις 21 Μαΐου ψηφίσαμε και νικήσαμε μαζί, στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε για να κυβερνήσουμε μαζί».

Συνεχίζοντας τις μεγαλόστομες προεκλογικές υποσχέσεις, επανήλθε στη «δέσμευση» για μέσο μισθό στα 1.500 ευρώ (ως το τέλος της επόμενης τετραετίας, δηλαδή ως το…2027) κατώτατο μισθό στα 950 και σταδιακή κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος.

Περιγράφοντας τους στόχους για τη νέα τετραετία, ο κ. Μητσοτάκης στάθηκε στην αναβάθμιση του ΕΣΥ και την παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας. Μίλησε για προσλήψεις στο ΕΣΥ, ξεκαθάρισε ότι όλοι στο Δημόσιο θα αξιολογούνται, ενώ δεσμεύτηκε ότι ο φράχτης στον Έβρο, αλλά και τα εξοπλιστικά προγράμματα της χώρας, θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν, κάνοντας ειδική αναφορά στα Rafale, τις φρεγάτες Belh@rra και τα F-35.

Αντίπαλοί μας είναι τα προβλήματα, όχι τα άλλα κόμματα, είπε στη συνέχεια χαρακτηρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ κόμμα που ανήκει «σε ένα παρελθόν που οι πολίτες απέρριψαν».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

ΣΥΡΙΖΑ: Αλλαγή της ημερομηνίας του Συνεδρίου-Αποχώρησαν οι Kasselistas από τη συνεδρίαση της ΚΕ (upd)

Τη μετάθεση του έκτακτου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ κατά μια εβδομάδα αργότερα, στις 8-10 Νοεμβρίου εισηγήθηκε προς την Κ.Ε. η Πολιτική Γραμματεία-Διαφώνησε η Θεοδώρα Τζάκρη.
ΣΥΝΑΦΗ

Πόσο κοντά ή μακριά νιώθουμε έναν πόλεμο;

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Στις 234.343 η συμμετοχή στις εκλογές στις 17:00 (upd)

Όρμπαν: Αν συνεχιστεί η παράτυπη μετανάστευση, θα μεταφέρουμε τους μετανάστες στις Βρυξέλλες

Λίβανος: Αεροπορικοί βομβαρδισμοί του Ισραήλ έπληξαν τα νότια προάστια της Βηρυτού

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα