ΑΘΗΝΑ
04:15
|
23.05.2024
«Τα εκλογικά αποτελέσματα είναι συνέπεια μιας συλλογικής προσπάθειας, άρα και η ευθύνη είναι συλλογική», ξεκαθάρισε η κ. Αχτσιόγλου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Είναι προφανώς ένα δυσμενές αποτέλεσμα» ήταν το πρώτο σχόλιο της Έφης Αχτσιόγλου, μετά την ανακοίνωση του ext poll που δίνει τη ΝΔ να κινείται μεταξύ 40 και 44% και τον ΣΥΡΙΖΑ χαμηλότερα από ότι στις κάλπες του Μαΐου, μεταξύ 16,1 και 19,1%

«Είναι ένα αρνητικό αποτέλεσμα κατ’ αρχήν για τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι ένα αρνητικό αποτέλεσμα και για το σύνολο των προοδευτικών δυνάμεων αν επιβεβαιωθεί ότι θα είναι μέσα τα άλλα δεξιά και ακροδεξιά κόμματα», ανέφερε η κ. Αχτσιόγλου σχολιάζοντας το μεγάλο ποσοστό – μεταξύ 4 και 6% – που δίνει το exit poll στο κόμμα «Σπαρτιάτες» που υποστηρίζεται από τον έγκλειστο στις φυλακές Ηλία Κασιδιάρη, αλλά και την είσοδο στην Βουλή της Ελληνικής Λύσης και του κόμματος «Νίκη» που φέρονται να κινούνται μεταξύ 2 και 4,3%.

Η κ. Αχτσιόγλου έκανε λόγο για μεγάλες πολιτικές και κοινωνικές μετατοπίσεις που θα χρειαστεί χρόνος για να μελετηθούν και πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει όλες τις εσωτερικές του διαδικασίες «συντεταγμένα όπως ξέρουμε να κάνουμε με τα όργανα του κόμματος για να δούμε και τις αιτίες και τα δικά μας λάθη και τις δικές μας αδυναμίες».

Τέλος το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα ηγεσίας γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά «για εμάς δεν ήταν ποτέ ζήτημα ατομικό, ένα κακό εκλογικό αποτέλεσμα». «Τα εκλογικά αποτελέσματα είναι συνέπεια μιας συλλογικής προσπάθειας, άρα και η ευθύνη είναι συλλογική», ξεκαθάρισε η κ. Αχτσιόγλου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δοκιμαστική πτήση Rafale με πύραυλο πυρηνικής γόμωσης…

Εγκύκλιο ΕΟΠΥΥ για εξαίρεση από την καταβολή 1 και 3 ευρώ για εξετάσεις

Νεκροί άλλοι τρεις Ισραηλινοί στρατιώτες και βίντεο με Ισραηλινές στρατιωτίνες ομήρους

Βόρεια Μακεδονία: Παραιτήθηκε ο αρχηγός του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, Κοβάτσεφσκι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα