ΑΘΗΝΑ
08:19
|
09.05.2024
Επισημαίνοντας την αύξηση της δύναμης του κόμματος τόνισε πως το ΚΚΕ έφθασε στο 7,7% με εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους σε όλη τη χώρα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Θα βρεθούμε δίπλα στους εργαζόμενους, στις λαϊκές δυνάμεις στη νεολαία. Από το σημερινό αποτέλεσμα φαίνεται πως η ψήφος στο ΚΚΕ δεν είναι συγκυριακή, ευκαιριακή. Δείχνει αγωνιστικούς δεσμούς στους τόπους δουλειάς, στη γειτονιά, στο χωριό, στους τόπους υγείας, παιδείας, του πολιτισμού που πρέπει να δυναμώσουν και να διευρυνθούν» τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, επισημαίνοντας πως η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη για τον ελληνικό λαό.

Είναι κρίσιμο με όσους όσοι προσέγγισαν το κόμμα μας αυτή την περίοδο να συνεχιστεί η συζήτηση, η κοινή δράση την επόμενη μέρα για την ανάπτυξη της εργατικής λαϊκής πάλης και την άνοδο του εργατικού λαϊκού κινήματος, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επισημαίνοντας την αύξηση της δύναμης του κόμματος τόνισε πως έφθασε στο 7,7% με εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους ενώ η μείωση που παρατηρείται σε βουλευτές οφείλεται στον καλπονοθευτικό νόμο της ΝΔ που κλέβει βουλευτικές μας έδρες».

«Χαιρετίζουμε κωμοπόλεις και χωριά που σημαδεύτηκαν από μεγάλους λαϊκούς αγώνες» τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας καλώντας τον λαό να μη δώσει καμία περίοδο χάριτος στη ΝΔ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

12 τραγούδια για την Παλαιστίνη

Το μήνυμα για τερματισμό του πολέμου στη Γάζα και λευτεριά στην Παλαιστίνη προσπαθούν να περάσουν μέσα από τη μουσική 12 γνωστοί καλλιτέχνες.
ΣΥΝΑΦΗ

Μπάιντεν: Τέλος τα όπλα για Ισραήλ εάν εισβάλει στην Ράφα

Ανδρουλάκης: Καμία συνεργασία με την ακροδεξιά μετά τις Ευρωεκλογές

Τουρισμός, εργασιακή βαρυχειμωνιά και τα μαγευτικά «νησιά Νταχάου» 

Βόρεια Μακεδονία-εκλογές: Κατακόρυφη πτώση του κυβερνώντος κόμματος

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα