ΑΘΗΝΑ
17:37
|
10.05.2024
Βίαιη απομάκρυνση νεαρού κατά τις δηλώσεις Μητσοτάκη, με φόντο τις κορώνες του για «ημέρα όπου ο λόγος ανήκει στους πολίτες και τη Δημοκρατία».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με εξαιρετικά αντιφατικό τρόπο φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, την «ημέρα χαράς και ευθύνης», όπως ο ίδιος χαρακτήρισε την ημέρα των εκλογών, διατρανώνοντας πως «σήμερα τον λόγο έχουν οι πολίτες και η Δημοκρατία», την ώρα που η προσωπική του φρουρά απομάκρυνε βίαια νεαρό που διαμαρτυρόταν.

Ειδικότερα, την ώρα που ο Κ. Μητσοτάκης ισχυριζόταν σε ζωντανή μετάδοση από το εκλογικό κέντρο της Κηφισιάς στο οποίο ψηφίζει πως είναι «απολύτως βέβαιος ότι οι πολίτες θα κάνουν το καθήκον τους με ωριμότητα», υποστηρίζοντας πως η Νέα Δημοκρατία μπορεί να προσφέρει «συνθήκες ευημερίας και κοινωνικής ισότητας για όλες τις Ελληνίδες και για όλους τους Έλληνες», νεαρός που αποπειράθηκε να διαμαρτυρηθεί για τη σφαγή των ζώων στον βωμό της γουνοποιίας σηκώνοντας πανό στο οποίο αναγραφόταν «Ban fur farms – Stand with refugees», απομακρύνθηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την προσωπική φρουρά του γαλάζιου Προέδρου

Σε βίνετο που δημοσιοποιήθηκε από την Αυγή, τα μέλη της προσωπικής φρουράς του Κ. Μητσοτάκη απεικονίζονται να τσαλακώνουν το χαρτόνι που σήκωσε ο νεαρός, ο οποίος φώναξε πως «η γουνοποιία δεν είναι ανάπτυξη κύριε Μητσοτάκη!», και στη συνέχεια να τον απομακρύνουν «σηκωτό», απευθύνοντάς του μάλιστα υβριστικούς χαρακτηρισμούς.   

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακιστέος ο βασικός κατηγορούμενος «Shark»

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση αδιαφορεί για την ακρίβεια και τον υψηλό ΦΠΑ

Βραυρώνα: Πέταξαν βρέφος μέσα σε σακούλα στη χωματερή

Γερμανία: Εκατοντάδες ακτιβιστές εισέβαλαν στο εργοστάσιο της Tesla

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα