ΑΘΗΝΑ
01:43
|
28.04.2024
Ως ένδειξη επιτάχυνσης της υλοποίησης της σκληρής ατζέντας σε βάρος του λαού βλέπει το ΚΚΕ τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης Μητσοτάκη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε το απόγευμα το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τη νέα κυβέρνηση της ΝΔ, τονίζοντας πω η ανακύκλωση προσώπων με γνωστές «αντιλαϊκές περγαμηνές» επιβεβαιώνει «την επιτάχυνση της σκληρής ατζέντας σε βάρος του λαού».

Εκτιμά επίσης πως η νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη  έχει όλα τα «προσόντα» για να αναδειχτεί «χειρότερη από όλες τις προηγούμενες».

Η πλήρης ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει:

«Η ανακύκλωση προσώπων και υπουργών με γνωστές αντιλαϊκές «περγαμηνές» για να αναλάβουν κρίσιμους ρόλους και ειδικές αποστολές, επιβεβαιώνει την επιτάχυνση υλοποίησης της σκληρής ατζέντας σε βάρος του λαού.

Καμιά έκπληξη, επίσης, δεν προκαλεί το ότι συνεχίζεται η αξιοποίηση στελεχών της «αμαρτωλής» σοσιαλδημοκρατίας, τα οποία αποδεικνύονται χρήσιμα για κάθε αντιλαϊκή κυβέρνηση. Το σίγουρο είναι πως η νέα κυβέρνηση έχει όλα τα «προσόντα» για να αναδειχτεί «χειρότερη» από όλες τις προηγούμενες.

Καμιά αναμονή, καμιά ανοχή δεν πρέπει να δείξει ο λαός μας στην κυβέρνηση της ΝΔ. Απέναντι της υπάρχει μια μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση με ένα πιο δυνατό ΚΚΕ, για να ορθωθεί τείχος προστασίας των εργατικών λαϊκών συμφερόντων μέσα και κυρίως έξω από τη Βουλή, στους καθημερινούς αγώνες του λαού μας».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Γερμανία είναι χλιαρή στην ιδέα της Κίνας για διεθνή έρευνα για τις εκρήξεις του Nord Stream

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας»

Βελόπουλος: Προσβλητικές οι δηλώσεις Μητσοτάκη για καλές θέσεις εργασίας και υψηλές αμοιβές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα