ΑΘΗΝΑ
18:51
|
28.04.2024
Ανάμεσα στα «συχαρίκια» για τη νίκη του κ. Μητσοτάκη ήταν αυτά της Μελόνι και του Σαρλ Μισέλ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συγχαρητήρια στον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έστειλε ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι μέσω του twitter μετά τη θριαμβευτική επανεκλογή του στις βουλευτικές εκλογές:

«Συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία για τη νίκη στις Βουλευτικές εκλογές της Ελλάδας. Ανυπομονώ να ενισχύσουμε τις παραδοσιακά σχέσεις μας ανάμεσα στην Ουκρανία και στην Ελλάδα. Η ενίσχυση αυτή των σχέσεων θα δώσει δύναμη στα έθνη μας και θα φέρει την ειρήνη και την ασφάλεια πιο κοντά στην Ουκρανία και στην Ευρώπη. Ανυπομονώ να καλωσορίσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Κίεβο. Καλή δύναμη Κυριάκο», έγραψε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Ζελένσκι.

Μισέλ: Συγχαρητήρια και καλή δύναμη Κυριάκο

«Συγχαρητήρια και καλή δύναμη Κυριάκο!» έγραψε στα ελληνικά ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ. Ειδικότερα, ο κ. Μισέλ ανέφερε με ανάρτησή του στο twitter:

«Συγχαρητήρια Kυριάκο Μητσοτάκη για την επανεκλογή σου στην πρωθυπουργία της Ελλάδας. Ανυπομονούμε να σε συναντήσουμε στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αυτής της εβδομάδας και να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί για τις κοινές μας ευρωπαϊκές προκλήσεις. Συγχαρητήρια και καλή δύναμη Κυριάκο!».

Οι ευχές της Μελόνι στον Μητσοτάκη

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι συνεχάρη τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη νίκη του στις χθεσινές βουλευτικές εκλογές.

«Συνεχάρην τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εκλογική επιτυχία. Του ευχήθηκα, θερμά, καλή δουλειά. Ιταλία και Ελλάδα, μαζί, μπορούν να πετύχουν σημαντικά αποτελέσματα, προς όφελος των λαών μας, των Εθνών μας και της Ηπείρου μας», υπογραμμίζει στην ανάρτησή της στο Twitter η κ. Μελόνι.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν συζητά νέο πρόγραμμα δανείων με την επικεφαλής του ΔΝΤ

Μακρόν: Τα πυρηνικά όπλα της Γαλλίας θα πρέπει να αποτελούν μέρος της ευρωπαϊκής αμυντικής συζήτησης

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο ΥΠΕΣ

Η Μελόνι ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα