ΑΘΗΝΑ
16:02
|
30.04.2024
Απάντηση στην αήθη επίθεση έδωσε η νέα υπουργός Κοινωνικής Συνοχής Οικογένειας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την αντίδραση της νέας υπουργού Κοινωνικής Συνοχής Οικογένειας Σοφίας Ζαχαράκη προκάλεσαν οι χθεσινές κακόβουλες αναφορές του Θάνου Τζήμερου στο πρόσωπό της.

«Ευτυχώς που ιδρύθηκε υπουργείο Οικογένειας, με επικεφαλής μια άγαμη και άτεκνη» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Τζήμερος προκαλώντας οργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από όλο το φάσμα του πολιτικού κόσμου.

«Θα κριθώ από την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα μου και νομίζω και από μία δυνατότητα να διοικήσω, αν μέχρι τώρα δεν έχω δείξει κάτι. Όλες οι άλλες είναι προσωπικές μου επιλογές και δεν αφορούν κανέναν. Η αγάπη για τα παιδιά, η αγάπη για τον άνθρωπο δεν μπαίνει σε καλούπια και δεν κρίνεται από προσωπικές επιλογές», ήταν η απάντηση που έδωσε η Σοφία Ζαχαράκη, σήμερα προσερχόμενη για πρώτη ημέρα στο νέο της γραφείο.

Εκτός από βουλευτές της ΝΔ, στο πλευρό της κ. Ζαχαράκη τάχθηκαν μεταξύ άλλων, η βουλευτής Επικρατείας, Έλενα Ακρίτα και η Άννα Χατζησοφιά από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Παύλος Χρηστίδης και η Ζέφη Δημαδάμα από το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

«Άγαμη και άτεκνη» χαρακτήρισε ο Θ. Τζήμερος τη Σοφία Ζαχαράκη που αναλαμβάνει από σήμερα το υπουργείο Οικογένειας….

Posted by Elena Akrita on Tuesday, June 27, 2023

Παρά την κατακραυγή ο κ. Τζήμερος επανήλθε με νέα ανάρτηση, υποστηρίζοντας πως «το να είναι μια γυναίκα άγαμη και άτεκνη δεν είναι μεμπτό. Είναι όμως μειονέκτημα όταν χειρίζεται θέματα οικογένειας».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Επίθεση Γεωργιάδη σε διαμαρτυρόμενους υγειονομικούς-«Κάφροι, ελάτε αν έχετε τα κότσια»

Κλήση της Κεραμέως στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Νετανιάχου: Θα μπούμε στη Ράφα με ή χωρίς συμφωνία εκεχειρίας

Πώς εξηγούν οι ΗΠΑ ότι το χρήμα ρέει στον στρατό του Ισραήλ παρά την παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα